Ο αρχηγός της Ένωσης συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο ράνκινγκ (25 πόντοι, 10/10 βολές, 3/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, ένα κόψιμο, 6 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εις βάρος σε 26’ και 59’’ συμμετοχής) στην εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί των Τρικάλων Bc Aries μετά από ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο, στην οποία πρωταγωνίστησε. Την ίδια επίδοση, 26 βαθμούς στο ράνκινγκ (19 πόντοι, 0/2 βολές, 8/9 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εις βάρος, 2 κλεψίματα, 3 λάθη σε 34’ και 6’’ συμμμετοχής), σημείωσε Άντρεγια Μιλουτίνοβιτς στην πολύτιμη επικράτηση του Κοροίβου στην Λευκάδα στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Δόξα.
 
Δύο STOIXIMAN.GR MVP είχαν αναδειχθεί και στην 3η αγωνιστική, όταν οι Ματ Λοτζέσκι, Μουχάμεντ Φαγιέ είχαν μοιραστεί την διάκριση.
 
«Ο στόχος μας είναι να... σπάσουμε το δίδυμο των «αιωνίων αντιπάλων» και προχωράμε βήμα, βήμα και όποιος βρεθεί απέναντι μας εμείς θα προσπαθήσουμε να τον νικήσουμε», επισήμανε ο Σάκοτα και τόνισε ότι: «Το πρωτάθλημα δυναμώνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, αγωνιστικά και οργανωτικά».
 
- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 17ης αγωνιστικής μαζί με τον Άντρεγια Μιλουτίνοβιτς, σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί των Τρικάλων Bc Aries μετά από μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο; 
 
«Mε χαροποιεί το γεγονός, ότι αναδείχθηκα MVP της αγωνιστικής. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτόν τον τίτλο κατακτούν παίκτες που οι ομάδες τους κερδίζουν και αυτό με ικανοποιεί περισσότερο απ’ όλα. Ήταν πραγματικά μία δύσκολη νίκη. Μπορεί να βρεθήκαμε με πολλούς πόντους πίσω στο σκορ αλλά δείξαμε ήθος και μαχητικότητα πετυχαίνοντας την ανατροπή».
 
- Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τέσσερις βαθμούς πάνω από τον Άρη και δύο μακριά από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Μπορεί να... σπάσει το δίδυμο των «αιωνίων» την φετινή σεζόν;
 
«Ο στόχος μας αυτός είναι. Ο στόχος της ΑΕΚ να κερδίζει κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αντιπάλου και αυτό κάνουμε. Προχωράμε βήμα-βήμα και όποιος βρεθεί απέναντί μας εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε. Το ταμείο γίνεται στο τέλος».
 
- Ποια είναι η άποψη σου για την STOIXIMAN.GR Basket League της φετινής σεζόν;
 
«Είναι ένα Πρωτάθλημα που δυναμώνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο οργανωτικό».

------

«Η νίκη στην Λευκάδα ήταν μεγάλη, αλλα είναι απλά ένα βήμα προς την παραμονή, πρέπεί να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο», υπογράμμισε ο 27χρονος Σέρβος περιφερειακός Μιλουτίνοβιτς και σχολίασε σχετικά με την STOIXIMAN.GR Basket League πως: «Είναι ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα και απολαμβάνουμε κάθε παιχνίδι».
 
- Η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 17ης αγωνιστικής μαζί με τον Ντούσαν Σάκοτα, ήρθε μετά την σημαντική εκτός έδρας νίκη του Κοροίβου επί της Δόξας Λευκάδας...
 
«Ηταν μία πολύ μεγάλη νίκη ειδικά στον αγώνα για την παραμονή. Αυτό δίνει στην ομάδα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη συνεργασία μεταξύ των παικτών. Όλοι γνωρίζαμε ότι μια τέτοια νίκη θα μας έκανε πολύ ικανοποιημένους άλλα είναι απλά ένα βήμα προς την παραμονή. Γνωρίζουμε όλοι πάρα πολύ καλά ότι θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να μην παρασυρθούμε».
 
- Πόσο κοντά έχετε φτάσει στην επίτευξη του στόχου της παραμονής; Τι μπορεί να καταφέρει ο Κόροιβος την φετινή αγωνιστική χρονιά;
 
«Ο στόχος παραμένει η παραμονή και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτόν».
 
- Ποια είναι η άποψη σου για την STOIXIMAN.GR Basket League της φετινής σεζόν σε σύγκριση με την αγωνιστική χρονιά 2013-14, που έπαιξες για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Απόλλωνα Carna Πάτρας;
 
«Το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο σκληρό και πιο ανταγωνιστικό, αρκετές ομάδες είναι ισοδύναμες. Γενικά είναι ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα και απολαμβάνουμε κάθε παιχνίδι».