Στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κ. Κωσταράκος» βρέθηκε την Κυριακή ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Ατρόμητος Πειραιά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε και στα νέα έργα του Δήμου, ο οποίος έχει την απόλυτη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πειραιά αποκάλυψε ότι θα δημιουργηθεί ένα γήπεδο 11 x 11, στη Θηβών και Φαλήρου για τις Ενώσεις του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάντα δίπλα στον Δήμο Πειραιά και αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στο έργο του Δημάρχου, Γιάννη Μώραλη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Θα ήθελα να ευχηθώ όλο και περισσότερα παιδιά να αθλούνται, με το ποδόσφαιρο αλλά και με άλλα αθλήματα. Θεωρώ ότι ο αθλητισμός είναι η σημαντικότερη διέξοδος στις μέρες μας για τη νεολαία, για τα παιδιά. Είναι μια υγιής δραστηριότητα που βοηθάει στην πειθαρχεία, στην ομαδικότητα, στην εκγύμναση, ενώ παράλληλα αποφεύγονται οι κακοτοπιές. Είναι ευκαιρία να πω σε ένα αθλητικό σωματείο ότι το 2017 θα υπάρχει μια "έκρηξη" ανακατασκευής αλλά και δημιουργίας νέων αθλητικών χώρων στην πόλη μας. Ο Πειραιάς υστερεί σε αθλητικές υποδομές, περισσότερο από κάθε άλλη μεγάλη πόλη, ενώ έχει πολλές διακρίσεις ομαδικές ή ατομικές σε πολλά αθλήματα. Οι ελλείψεις στον Πειραιά είναι γνωστές και ήδη προχωράμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια στην πλήρη ανακατασκευή του Θεμιστοκλείου και στην ανακατασκευή του Σαλπέα και του γηπέδου των Καμινίων. Εντός του 2017 δημοπρατείται και το Παπαστράτειο.

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο gavros.gr