Ο αθλητικός διευθυντής της Τορίνο, Τζιανλούκα Πετράτσι, αποκάλυψε στο "Sky Sport Italia" ότι η Άρσεναλ κατέθεσε 63.500.000 ευρώ, για χάρη του Αντρέα Μπελότι.

“Λάβαμε μια τέτοια προσφορά, αλλά δεν αντικατοπτρίζει την αξία του Μπελότι”, απάντησε χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση, για να συνεχίσει λέγοντας πως “για την ώρα, δεν πάει πουθενά. Θέλουμε να χαρούμε το διάστημα που είναι μαζί μας. Μετά θα δούμε".

Η Άρσεναλ ουδέποτε έχει υπερβεί τα 50.000.000 ευρώ που έδωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μεσούτ Εζίλ, κάτι που σημαίνει πως αν η ιταλική ομάδα έκανε δεκτή τη προσφορά της για τον Μπελότι, θα πραγματοποιούσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της!

Ο 23χρονος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών της Serie A αυτή τη στιγμή, με τους ιθύνοντες της Τορίνο να έχουν φροντίσει να τον "δέσουν" με μια αρκετά μεγάλη ρήτρα. Συγκεκριμένα, στο συμβόλαιο που υπέγραψε μόλις τον περασμένο μήνα αναφέρεται ότι όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει στην Τορίνο 100.000.000 ευρώ.

Ο Ιταλός φορ μετρά 13 γκολ και 4 ασίστ, σε 17 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι να έχουν, επίσης, εκφράσει έντονο ενδιαφέρον.

πηγη:sport24.gr