Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέταξε, χθες, πλήρη ομάδα στον προημιτελικό του Λιγκ Καπ και ξεπέρασε το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ, επικρατώντας 4-1 στο «Ολντ Τράφορντ». Από δύο γκολ πέτυχαν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και Αντονί Μαρσιάλ για τη Γιουνάιτεντ, που πέρασε στα ημιτελικά του θεσμού.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν στον πάγκο, λόγω της τιμωρίας του από την ομοσπονδία, και τόνισε: «Ήμουν σε επαφή με τον πάγκο. Είχαμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία του αγώνα και εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου». Σχετικά με την εμφάνιση της ομάδας του ο διάσημος Πορτογάλος κόουτς δήλωσε ικανοποιημένος:
«Είμαι ικανοποιημένος για την απόδοση της ομάδας. Η Γουέστ Χαμ με το πρώτο της σουτ ισοφάρισε, αλλά οι παίκτες μου βρήκαν την αυτοπεποίθηση να αντιδράσουν και αποδώσαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Τους είπα στο ημίχρονο να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να μην επηρεαστούμε από την ισοφάριση», τόνισε σχετικά και κατέληξε σχολιάζοντας την απόδοση του Χένρικ Μκχιταριάν:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, γιατί έδειξε την αξία του και απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Premier League. Ξέρουμε γιατί τον αγοράσαμε, περιμέναμε την προσαρμογή του και τώρα ήρθε Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει πολύ γιατί είναι μεγάλη η αξία του».