Στη Ρωσία, η Κράσνονταρ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ  σε ένα παιχνίδι, το οποίο δεν αποκλείεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα ακολουθήσει την Ντόρτμουντ στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ιγκόρ Τούντορ προσανατολίζεται να αλλάξει σύστημα ρισκάροντας σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι όπως το σημερινό. Ο Κροάτης τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Κόστα, Μαλεζά και Τζαβέλλα. Την τετράδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Τζιόλης, Σάμπο, Γκολάσα και Χαρίσης. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Ροντρίγκες και Μακ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Όλσεν, Μελίσσας, Πέλκας, Κοροβέσης, Αθανασιάδης, Κ.Σαββίδης, Τσίμιροτ και Κίτσιου, ενώ εκτός έμεινε την τελευταία στιγμή ο Βίτορ.

Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ  παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά την ήττα στην Κύπρο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μόλις ένα βαθμό όμως με δεδομένο ότι έχει τα δύο από τα τρία παιχνίδια εντός έδρας, αισιοδοξεί ότι μπορεί να κυνηγήσει το θαύμα μέχρι τέλους.