Στο -9 από τη Γιουβέντους (αν αυτή νικήσει το βράδυ την Τσεζένα) κινδυνεύει να βρεθεί η Ρόμα που κατάφερε το αδύνατο. Να μη νικήσει δηλαδή μέσα στο «Ολίμπικο» την παραπαίουσα Πάρμα που βρίσκεται αγκαλιά με τον υποβιβασμό και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με τον Κώστα Μανωλά να επιστρέφει από την τιμωρία του (στον πάγκο έμεινε ο Τοροσίδης, εκτός αποστολής ο Χολέμπας), οι Ρωμαίοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη χωρίς να μπορέσουν να βρουν στόχο, ενώ ο Κόουλ αποδείχτηκε μοιραίος αφού οκτώ λεπτά πριν τη λήξη έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι… Αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της η ομάδα του Γκαρσιά που αγνοεί τη νίκη εντός έδρας σε ματς πρωταθλήματος από τις 30 Νοεμβρίου.

Τραγική αποδείχτηκε η 23η αγωνιστική στη Serie A για τους Έλληνες της Βερόνα. Ταχτσίδης και Χριστοδουλόπουλος υπέμειναν ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο το… μαρτύριο (ήττα 5-2 από την Τζένοα), ενώ ο Μόρας αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυματίας μόλις στο 40ό λεπτό.

Σπουδαία νίκη σημείωσε η Λάτσιο μέσα στην έδρα της Ουντινέζε (1-0), με τον Ορέστη Καρνέζη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να νικιέται μόνο από το σημείο του πέναλτι. Σοβαρά παράπονα από τους γηπεδούχους για την διαιτητική απόφαση, ο Καντρέβα ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα στο 23’.

sport-fm.gr