Τον Μαρκίνιος κοιτάζει... ζεστά ο Λουίς Φαν Χάαλ προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, Τζουλιάνο Μπερτολούτσι.

Ο 43χρονος εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου άσου δήλωσε ότι αρκετές ομάδες έχουν ρωτήσει για τον παίκτη -ανάμεσά τους και οι κόκκινοι διάβολοι- ενώ υποστήριξε ότι ο νεαρός αμυντικός είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να πάρει τις ευκαιρίες του στην Παρί.

«Αρκετές ομάδες ρωτούν συνεχώς γι' αυτόν. Ανάμεσά τους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως προς το παρόν είναι παίκτης της Παρί. Μπορεί να μην αγωνίζεται αρκετά, αλλά σέβεται τις αποφάσεις του προπονητή του, αν και χρειάζεται περισσότερο χρόνο στο γήπεδο και λιγότερο στον πάγκο. Εϊναι έτοιμος να παίξει δεξί μπακ ή και αμυντικό χαφ αν αυτό είναι ανάγκη προκειμένου να πάρει τις ευκαιρίες του. Το έχει ξανακάνει τόσο με τη Ρόμα όσο και με την εθνική Βραζιλίας», ήταν τα λόγια του Μπερτολούτσι που στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο πελάτης του θα γίνει ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο.

«Είναι εκπληκτικός παίκτης. Θα γίνει ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου. Αυτή τη στιγμή είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Τιάγκο Σίλβα και τον Νταβίντ Λουίζ», κατέληξε.

Η Παρί είχε δώσει στην Ρόμα 32 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Μαρκίνιος το καλοκαίρι του 2013, με ανθρώπους των Παριζιάνων να δηλώνουν πρόσφατα ότι δεν πρόκειται να τον αφήσουν να φύγει με λιγότερα από 150(!) εκατ. ευρώ.

sport-fm.gr