Μετά από περίπου 11 μήνες κοινής πορείας, Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Οι δύο τενίστες έδωσαν τέλος στη σχέση τους με κοινή ανάρτηση τους στα social media, με την Ισπανίδα τενίστρια να αναφέρεται στον χωρισμό αυτό σε συνέντευξη της.

Μπαντόσα: "Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον με τον Στέφανο Τσιτσιπά"

Η Πάουλα Μπαντόσα αμέσως μετά τη σπουδαία νίκη της στην πρεμιέρα του τουρνουά στη Ρώμη, αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Στέφανο Τσιτσιπά σχολιάζοντας: "Όταν ήμασταν καλά, η σχέση μας ήταν υπέροχη. Σε άλλες στιγμές, έχουμε τις καριέρες μας, τα δικά μας πράγματα και μερικές φορές είναι καλύτερο να χωρίζεις.

Μου θυμίζει πολύ την ιστορία της Μαρία Σαράποβα και του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που γνωρίζεις τον σωστό άνθρωπο, αλλά την λάθος στιγμή. Είναι κάπως έτσι. Δεν ήταν εύκολη η ανακοίνωση μας μιας και η σχέση ήταν τόσο δημόσια. Είναι σαν να πρέπει να την τελειώσεις με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξύ μας". 

Στη συνέχεια η Ισπανίδα τενίστρια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το μέλλον αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Είναι υπέροχος άνθρωπος και του εύχομαι τα καλύτερα. Ξέρω ότι ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Έχω μεγάλη στήριξη απ' όλους, την οικογένεια μου, την ομάδα μου, τους φίλους μου.

Έχω στήριξη ακόμα και από τη δική του ομάδα και οικογένεια. Όλοι μας στηρίζουν, Στην τελική, δεν συνέβη κάτι κακό, έτσι είναι η ζωή. Ξέρω ότι θα βλεπόμαστε στα tour και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον".