Σοκαρισμένος ο αθλητικός κόσμος της Μαλαισίας! Όπως έγινε γνωστό, ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Φαϊζάλ Χαλίμ δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό και νοσηλεύεται στην εντατική με εγκαύματα τετάρτου βαθμού όμως η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή. Ο επιθετικός της Σελανγκόρ δεν έχει αίσθηση στο αριστερό του χέρι, ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε μια επέμβαση, θα κάνει και δεύτερη και είναι αρκετά πιθανόν να χρειαστεί και σε άλλα χειρουργεία. Συνελήφθη ένας άνδρας που θεωρείται υπεύθυνος της τραγικής αυτής επίθεσης.

Στην εντατική Μαλαισιανός παίκτης μετά από επίθεση με καυστικό υγρό

Η αποτρόπαια επίθεση του Φαϊζάλ Χαλίμ συνέβη όταν ο ίδιος έκανε καρτ σε ένα εμπορικό κέντρο και ένας άνδρας τον πλησίασε και του έριξε το καυστικό υγρό. Τα εγκαύματα τετάρτου βαθμού σοκάρουν και ο ίδιος θα αναγκαστεί να μείνει για περίπου δέκα μέρες στην εντατική και στη συνέχεια για άλλες τέσσερις εβδομάδες. Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός άνδρα που θεωρείται υπεύθυνος για την επίθεση.


"Είναι αρκετά άσχημα. Δεν έχει αίσθηση στο αριστερό του χέρι. Έκανε ήδη μια επέμβαση και θα κάνει και δεύτερη, ίσως και περισσότερες. Θα μείνει στην εντατική για περίπου δέκα μέρες και μετά για περίπου άλλες τέσσερις εβδομάδες"
, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Μαλαισίας.

Second suspect nabbed over acid attack on national footballer Faisal Halim