Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων είναι "φτωχό" σε ποσότητα αλλά "πλούσιο" από ενδιαφέρον στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σημαντικό παιχνίδι στην Premier League ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και ντέρμπι από τα παλιά έχει το πρόγραμμα στην Ligue 1 με Λιλ και Λυών να παλεύουν για έξοδο στην Ευρώπη της επόμενης χρονιάς.

Νίκη για να την φέρει πιο κοντά στην έκτη θέση ψάχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, έχοντας εξασφαλίσει άνετα την παραμονή τους στην κατηγορία. 

Οι φιλοξενούμενοι - που έχουν και το μυαλό τους στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι - θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην πολυπόθητη έκτη θέση και την ευρωπαϊκή έξοδο. Προέρχονται από τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, γεγονός που τους κράτησε πίσω βαθμολογικά.

Για το Champions League η Λιλ - Για την έξοδο στην Ευρώπη η Λυών

Η Λιλ αντιμετωπίζει στην έδρα της την Λυών για την 32η αγωνιστική της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι, μετά τον αποκλεισμό στο Europa Conference League από την Άστον Βίλα, έχουν ρίξει το βάρος τους στο πρωτάθλημα με στόχο την τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στο Champions League της επόμενης χρονιάς. 

Οι "Λιονέ" πραγματοποιούν έναν εξωπραγματικό δεύτερο γύρο και πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας ανέβει από τις θέσεις του υποβιβασμού στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αν δεν τα καταφέρουν όμως, θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία μέσω του τελικού του Κυπέλλου Γαλλίας που αντιμετωπίζουν την Παρί Σεν Ζερμέν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. 


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

14:45 EUROSPORT 2 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ - Σέφιλντ, Τελικός
17:00 COSMOTE SPORT 2 Κρόουλι - Μίλτον Κέινς Ντονς Sky Bet League 2
18:00 COSMOTE SPORT 4 Αναντολού Εφές - Μπουρσασπόρ Μπάσκετ: Τουρκία
19:00 COSMOTE SPORT 7 Σαλερνιτάνα - Αταλάντα Serie A
19:30 COSMOTE SPORT 3 Κρου - Ντονκάστερ Sky Bet League 2
20:45 EUROSPORT 2 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ - Σέφιλντ, Τελικός
21:00 COSMOTE SPORT 1 Αλ Αχλί - Αλ Χιλάλ Roshn Saudi League
21:45 COSMOTE SPORT 2 Ουντινέζε - Νάπολι Serie A
22:00 NOVASPORTS PREMIER Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Premier League
22:00 NOVASPORTS PRIME Λιλ - Λυών Ligue 1