Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για την πρώτη μάχη με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει γνωστή την ενδεκάδα.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με τους: Τζολάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνη, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Ο Μεντιλίμπαρ πήγε σε κάτι που δοκίμαζε τις τελευταίες ημέρες. Δηλαδή με τρία χαφ βάζοντας τον Βιθέντε Ιμπόρα στο πλάι των Έσε, Τσικίνιο. Ο 36χρονος χαφ έχει εμπειρία από τέτοια ματς αλλά και από τον Ουνάι Έμερι. Κάτω από τις οδηγίες του οποίου έχει αγωνιστεί σε 171 ματς. Έχει κατακτήσει μαζί του τέσσερα Europa League, τρία με τη Σεβίλλη κι ένα με την Βιγιαρεάλ.

Το ύψος στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Παράλληλα ο Ιμπόρα δίνει ύψος στην ενδεκάδα των "ερυθρόλευκων" και είναι πολύ καλός στις στημένες φάσεις. Αυτές και θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός καθώς η Άστον Βίλα έχει αδυναμίες στο ψηλό παιχνίδι.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός γυρίζει σε σχηματισμό 4-3-3 για να μπορέσει να έχει καλύτερη αμυντική λειτουργία. Το συγκεκριμένο σύστημα έχει εμπιστευτεί πολλές φορές ο Μεντιλίμπαρ κυρίως σε εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, άλλαξε την τακτική του, αλλά γρήγορα το γύρισε σε 4-3-3 βγάζοντας εκτός τον Ιμπόρα.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα της Άστον Βίλα, αυτή αποτελείται από τους: Όλσεν, Κας, Κόνσα, Λανγκλέ, Ντιν, Μπέιλι, Μαγκίν, Λουίζ, Ρότζερς, Ντιαμπί, Γουότκινς

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Όρτα, Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Καρβάλιο, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Πρεκατές.

Στον πάγκο για την Άστον Βίλα βρίσκονται οι: Γκάουτσι, Ράιτ, Ντ. Κάρλος, Τόρες, Τζανιόλο, Ντουράν, Χέιντεν, Ιροεγκμπουνάμ, Κέλιμαν, Γιάνγκ.