Στο φύλλο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League, δεν γράφτηκε το επεισόδιο του Ματίας Αλμέιδα με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση και η επίθεσή του στον αξιωματούχου της αναμέτρησης, αλλά, σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, και όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπεβλήθη μήνυση εις βάρος του Αργεντινού τεχνικού. 


Με βάση τις ίδιες πηγές, η δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης.

Η μήνυση φέρεται να υπεβλήθη από τον αστυνομικό, που ήταν ο αξιωματούχος του παιχνιδιού, τον οποίο ο Αλμέιδα έπιασε από το λαιμό μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, πάντως, τον έχει καλέσει σε ακρόαση από την Τρίτη, 30 Απριλίου, με ενημέρωσή της, ενώ το ίδιο ισχύει και για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω των πανό που ανέβασαν οι οπαδοί της πριν την έναρξη του παιχνιδιού της Τούμπας. 

Super League: Διαψεύδει η ΠΑΕ ΑΕΚ

Μετά το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβηκαν στα... κάγκελα. Η ανεπίσημη ενημέρωση αναφέρει: "Πρόκειται για ανακρίβειες και ασυναρτησίες. Δεν υπάρχει καμία μήνυση σε βάρος του Ματίας Αλμέιδα, προφορική ή κανονική. Ουδέποτε υπήρξε ούτε υπάρχει".