Οι Σίξερς ήξεραν πως πρέπει να... μασήσουν σίδερα για να μειώσουν τη σειρά με τους Νιου Γιορκ Νικς και να μείνουν "ζωντανοί" για τον δεύτερο γύρο των playoffs του NBA και το έκαναν έστω και με... ψυχοβγαλτικό τρόπο! Με τρομερή αντεπίθεση στο δέυτερο μέρος, έστειλαν το ματς στη παράταση εκεί όπου έβαλαν τα κρίσιμα καλάθια και με 106-112 πήραν τη νίκη και μείωσαν σε 3-2, με τη σειρά να μεταφέρεται ξανά στη Φιλαδέλφεια για το Game 6!


Χαμογέλασαν στην... παράταση οι Σίξερς κόντρα στους Νικς για τα playoffs του NBA

Το διακύβευμα της νίκης για τους Σίξερς ήταν μεγάλο στο MSG. Κάτι που το απέδειξαν στο δεύτερο μέρος κόντρα στους Νικς όπου με μεγάλη εμφάνιση και έναν Ταϊρίς Μάξι να κάνει πράγματα και... θαύματα, οδήγησαν το ματς στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν περισσότερο "διψασμένοι" σε αντίθεση με τους Νικς που δεν ήταν συγκεντρωμένοι και "πληγώθηκαν" από τις όχι και τόσο καλές επιλογές του ούτως η άλλος κορυφαίου, Τζέιλεν Μπράνσον με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 106-112 και η Φιλαδέλφεια να πάρει μεγάλο "διπλό" που την κρατά ζωντανή στη σειρά.

New York Knicks vs Philadelphia 76ers Game 5 Full Highlights | 2024 ECR1 | FreeDawkins

Ο Ταϊρίς Μάξι έβαλε φαρδιά πλατιά την... υπογραφή του στον θρίαμβο των Σίξερς ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 46 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ για τη Νέα Υόρκη κορυφαίος ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον που βέβαια ήταν... μοιραίος στην παράταση καθώς το πήρε... πάνω του δίχως όμως να του βγει, σημειώντας 40 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ.