Ο Άρνε Σλοτ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο... εκλεκτός που θα παραλάβει το  "τιμόνι" της Λίβερπουλ από τον Γιούργκεν Κλοπ! Τα ονόματα που είχαν... πέσει στο τραπέζι ήταν αρκετά, ενώ μέχρι και πριν από λίγο καιρό ο Ρούμπεν Αμορίμ έμοιαζε να είναι πιο κοντά από κάθε άλλον για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Παρ' όλα αυτά, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά και οι "Reds" ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία με τη Φέγενορντ για την πρόσληψη του Σλοτ.

Για να επιτευχθεί αυτό το deal βέβαια, η Λίβερπουλ θα χρειαστεί να βάλει το χέρι... βαθιά στην τσέπη και να βγάλει αρκετά εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον Ολλανδό προπονητή ο οποίος θα παραλάβει τη σκυτάλη από τον Κλοπ και θα έχει την μεγάλη πρόκληση να οδηγήσει τους "κόκκινους" σε επιτυχίες τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Το μυθικό ποσό που δίνει η Λίβερπουλ στη Φέγενορντ για τον Άρνε Σλοτ

Η καταρχήν συμφωνία της Λίβερπουλ με τη Φέγενορντ ανέρχεται στα 9.000.000 ευρώ προκειμένου η ολλανδική ομάδα να αποδεσμεύσει τον προπονητή που την οδήγησε πέρυσι στην κατάκτηση της Eredivisie. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε όμως ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το συνολικό ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλλουν οι Άγγλοι θα "αγγίξει" τα 13.000.000 ευρώ.


Πέρα από τα 9.000.000 ευρώ που θα μπουν καθαρά στα ταμεία της Φένενορντ, ακόμα δυο εκατομμύρια ευρώ προορίζονται για τον Άρνε Σλοτ, ενώ δυο εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν και στο τεχνικό επιτελείο που θα πάρει μαζί του στο Νησί ο 45χρονος πρπονητής. Πλέον μένουν να φανούν όλα αυτά και στο... επίσημο και τυπικό μέρος προκειμένου να "σφραγιστεί" και επίσημα το deal και να περάσει η Λίβερπουλ σε νέα μετά... Κλοπ εποχή!