Το Euro 2024 θα μεταδοθεί κανονικά στη Λευκορωσία παρά το γεγονός ότι η UEFA δεν έχει εγκρίνει κάτι τέτοιο, με την άδεια της Ευρωπαϊκή συνομοσπονδίας να είναι θεωρητικά απαραίτητη προκειμένου το ποδόσφαιρο να ταξιδέψει από τη Γερμανία στις οθόνες των Λευκορώσων.

Το Euro 2024 είναι μεταξύ άλλων και ένα τηλεοπτικό γεγονός και αυτό αφορά και τη Λευκορωσία, προφανώς την UEFA, η οποία “πουλάει” ποδόσφαιρο και αυτό προτίθεται να κάνει και στη Γερμανία.

Μόνο που στην περίπτωση του Euro 2024, η Λευκορωσία δεν είναι πελάτης της UEFA, για συγκεκριμένους λόγους κι αυτός που ετοιμάζεται να κάνει είναι να προβάλει για λογαριασμό των Λευκορώσων ποδόσφαιρο από τη Γερμανία ως “πειρατής”.

Αυτό ουσιαστικά ετοιμάζεται να κάνει με το Euro 2024 η Λευκορωσία, γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια την UEFA και παρακάμπτοντας τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων να προσφέρει το ποδόσφαιρο που θα παιχτεί στη Γερμανία στους πολίτες της χώρας.

Για το Euro 2024 η Λευκορωσία παρακάμπτει την UEFA νομιμοποιεί την “πειρατεία”

Το Euro 2024 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στη Λευκορωσία χωρίς η χώρα της Ανατολικής Ευρώπης να λάβει τις απαραίτητες άδειες από την UEFA, οι οποίες φυσικά αφορούν και το ποδόσφαιρο στη Γερμανία. Όλα αυτά σύμφωνα με την Οδηγία Νο 6 του υπουργείου Πληροφοριών της Λευκορωσίας που δημοσιεύτηκε στην Εθνική Νομική Διαδικτυακή Πύλη.

UEFA EURO 2024 Intro ( No Sponsors)

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, το υπουργείο επέτρεψε τις μεταδόσεις του των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Beach Soccer της FIFA χωρίς τη συγκατάθεση της FIFA.

Η κυβέρνηση, στην οποία έχουν  που έχει επιβληθεί κυρώσεις, θέσπισε νόμο στις αρχές του Ιανουαρίου του 2023 για να νομιμοποιήσει την “πειρατεία” και τις αποκαλούμενες “γκρίζες” εισαγωγές αγαθών από τις λεγόμενες “μη φιλικές” χώρες.

Το Euro 2024 θα μεταδοθεί στη Λευκορωσία χωρίς τη συγκατάθεση της UEFA

H Λευκορωσία και εν όψει του Euro 2024 παρακάμπτει τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων, επιτρέποντας στο υπουργείο Πληροφοριών να εξουσιοδοτήσει τη χρήση πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων λογισμικών, μουσικής, εκπομπών και οπτικοακουστικών έργων, χωρίς τη συγκατάθεση των κατόχων των πνευματικών δικαιωμάτων.

🇩🇪 UEFA Euro 2024 Germany: Stadium Update

Οι αρχές θεωρούν την Αυστραλία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ελβετία και άλλες χώρες ως μη φιλικές μετά την επιβολή κυρώσεων στο Μινσκ για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη συνενοχή της χώρας στον ρωσικό πόλεμο κατά της Ουκρανίας.

Το Euro 2024 θα διεξαχθεί στη Γερμανία από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.