Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο ΣΕΦ για το Game 3 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (30/03, 21:30) για τα playoffs της Euroleague! Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ γνωστοποίησε ότι μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια και κατ' επέκταση ανακοινώθηκε sold out, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα τους στην προσπάθεια που θα κάνει να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τo Final Four στο Βερολίνο. Μετά τα πρώτα δύο ματς επί ισπανικού εδάφους, σήμερα (24/04) και την Παρασκευή (26/04), η σειρά θα μεταφερθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Sold out το ΣΕΦ για το Game 3 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στη Euroleague

"Πανζουρλισμός" από τον κόσμο του Ολυμπιακού για ένα... μαγικό χαρτάκι! Οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά "εξαφάνισαν" όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το Game 3 με την Μπαρτσελόνα και έτσι την Τρίτη 30 Απριλίου στο ΣΕΦ δεν θα πέφτει... καρφίτσα! Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να κάνει το break με το... καλημέρα στην αποψινή αναμέτρηση με τους Καταλανούς στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" και να "καθαρίσει" τη δουλειά στο κατάμεστο "σπίτι" του.



Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για τον 3ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (30/04, 21:30) εξαντλήθηκαν μέσα σε ελάχιστες ώρες από την κυκλοφορία τους!

Συνεχίζουμε ΠΑΝΤΑ μαζί, Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!".