Συνεχίζει στις υψηλές... πτήσεις η Ίντερ Μαϊάμι που με πρωταγωνιστή τον σούπερ σταρ της, Λιονέλ Μέσι ο οποίος πανηγύρισε δυο γκολ και μοίρασε μια ασίστ, πήρε τη νίκη κόντρα στο Νάσβιλ με 3-1 και "σκαρφάλωσε" στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας του MLS με 18 βαθμούς μετά τη συμπλήρωση δέκα αγωνιστικών. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε ο,τι ήθελε κόντρα στους αντιπάλους του και φυσικά κανένας δεν βρήκε τον τρόπο να τον σταματήσει!


Στην κορυφή του MLS η Ίντερ Μαϊάμι με απίστευτο σόου του Λιονέλ Μέσι

Μετά από 10 αγωνιστικές, η Ίντερ Μαϊάμι φιγουράρει στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας του MLS. Σε αυτό συνέβαλλε και ποιος άλλος, ο σούπερ σταρ της, Λιονέλ Μέσι που με δυο γκολ και μια ασίστ "υπέγραψε" τη νίκη με 3-1 επί του Νάσβιλ. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με αυτογκόλ του Φράνκο Νέγκρι, οι γηπεδούχοι έφεραν στα ίσα το ματς στο 11ο λεπτό με γκολ του Αργεντινού.


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής από σκόρερ πέρασε στον ρόλο του... δημιουργού καθώς στο 39' από δική του σέντρα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς σκόραρε για το 2-1 και έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα.


Ο Μέσι δεν σταμάτησε εκεί αφού έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-1 ευστοχώντας από την άσπρη βούλα και ολοκλήρωσε τη νίκη-κορυφής για την Ίντερ Μαϊάμι που σημείωσε την
 πέμπτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αργεντινός πέτυχε το ένατο γκολ του σε 9 αναμετρήσεις.