Ξανά στα... σαλόνια της Super League ο Λεβαδειακός! Οι Βοιωτοί με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής των playoffs αναδείχθηκαν και μαθηματικά πρωταθλητές του Α' Ομίλου της Super League 2 και έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους επιστρέφουν ξανά στην πρώτη κατηγορία. Έκαναν το καθήκον τους κόντρα στον Μακεδονικό επικρατώντας με 2-0 και από του χρόνου θα αγωνίζονται ξανά στα γήπεδα της Α' Εθνικής.

Από την άλλη, η ΑΕΛ έμεινε για ακόμη ένα ματς μακριά από τη νίκη και αν και προηγήθηκε δυο φορές κόντρα στη Νίκη Βόλου εντέλει ηττήθηκε με 3-2 στην AEL FC Arena. Ο Ολυμπιακός Β' ήθελε νίκη κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου όμως δεν τα κατάφερε και αρκέστηκε στην ισοπαλία 1-1 που δεν του... κάνει βαθμολογικά.

Super League 2: Πρωταθλητής ο Λεβαδειακός, επιστρέφει ξανά στην Α' Εθνική!

Έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό του στην Super League 2, ο Λεβαδειακός επιστρέφει ξανά στα... μεγάλα σαλόνια κατακτώντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα του Α' Ομίλου με τη νίκη του κόντρα στον Μακεδονικό τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των playoffs. Οι Βοιωτοί έδειξαν από νωρίς τις... διαθέσεις τους να 'καθαρίσουν" την υπόθεση νίκη και μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξαν λογαριασμό στο ματς με κεφαλιά του Λούκας Πολέτο ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με σουτ ο Ρομό.

Από σήμερα, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είναι πρωταθλήτρια και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Super League μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά που έδειξε αποφασισμένη και εντέλει οι κόποι της ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Τσελεπίδης, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε (62′ Κουϊρουκίδης), Χάμοντ (85′ Ντεντάκης), Νταγκό (72′ Γιαννιώτας), Πολέτο, Συμελίδης (72′ Νίκας), Ρομό (62′ Κωστή).

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Περέιρα, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Μελετίδης (79′ Μαργαρίτης), Παναγιωτούδης, Ραμίρες (79′ Αδαμίδης), Ζαφειράκης (79′ Τσαμούρης), Γρηγοριάδης (57′ Τσιλιγγίρης), Χερίδης (57′ Σιμόνι).


Ήττα με ανατροπή για ΑΕΛ, ισοπαλία για Ολυμπιακό Β'

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να... χαμογελάσει ούτε κόντρα στη Νίκη Βόλου η οποία αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε με φοβερά αποθέματα ψυχής να επιστρέψει στο παιχνίδι, να βγάλει αντίδραση και να κάνει την ανατροπή επικρατώντας με 3-2 στην AEL FC Arena. Οι "βυσσινί" που βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 28 βαθμούς, προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό με τον Στίνα ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 1-1 στο 30ο λεπτό με πέναλτι του Κρητικού.

Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο 49ο λεπτό με κεφαλιά του Φατάι όμως οι Βολιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους... κουβέντα και με γκολ των Ανδρέου και Λίταινα έκαναν την ανατροπή και πήραν τους τρεις βαθμούς νικώντας 30-2 ενώ έφτασαν τους 24 βαθμούς.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Βενετικίδης, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (69′ Κοσσονού), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας (69′ Παπαδόπουλος), Αντράντα (46′ Θωμαΐδης), Στίνα (76′ Μαυριάς), Φατάι, Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόσο.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας, Πέττας (76′ Γιαννίτσης), Πολίτης, Κρητικός, Μπάλλας.

Ο Ολυμπιακός Β' ήθελε μόνο τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Διαγόρα τον οποίο υποδέχθηκε στου Ρέντη για την 6η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Super League όμως αρκέστηκε στην ισοπαλία 1-1 και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς. Υπενθυμίζεται ότι στους "ερυθρόλευκους" εχουν αφαιρεθεί και 10 πόντοι ενώ από την άλλη πλευρά οι Ροδίτες βρίσκονται στην κορυφή των playouts με 26 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν λογαριασμό στο ματς στο 60ο λεπτό με τον Μανιά ενώ οι Πειραιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 68ο λεπτό με τον Αλγκασίμ Μπα και όσο και αν έψαξαν το νικητήριο γκολ δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι περισσότερο από τον αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'
: Παπαδούδης, Μπα, Λάιντνερ, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Αποστολόπουλος, Κατσουλίδης, Σαπουντζής, Πινακάς, Αργυρίου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Λαδάς, Αρίας, Νικολής, Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Μασούρας, Λούκιτς, Βολάκης, Λεσάι, Μανιάς.


Τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής των playoffs του Α' ομίλου της Super League 2

ΑΕΛ - Νίκη Βόλου 2-3
Λεβαδειακός - Μακεδονικός 2-0
Ρεπό: ΑΕΚ Β'