Ξανά γαλανόλευκο χρώμα στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Μετά τον Δημήτρη Ιτούδη ένας ακόμη Έλληνας προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της ρωσικής ομάδας αφού όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ανδρέας Πιστιόλης ο οποίος διαδέχτηκε τον Εμίλ Ραΐκοβιτς υπογράφοντας συμβόλαιο έως το τέλος της φετινής σεζόν. Ο 45χρονος είναι γνώριμο πρόσωπο αφού στο παρελθόν είχε εργαστεί για οκτώ χρόνια στην ΤΣΣΚΑ, ήταν ασίσταντ κόουτς του Ιτούδη και πλέον επιστρέφει ως πρώτος προπονητής.

Νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ανδρέας Πιστιόλης

Αλλαγή... σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Ο Εμίλ Ραΐκοβιτς πλήρωσε το... μάρμαρο της φετινής πορείας της ΤΣΣΚΑ στην VTB αφού μετά από 26 αγωνιστικές, οι Ρώσοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με ρεκόρ 25-11, με το... κερασάκι στην τούρτα να έρχεται με την εκτός έδρας ήττα από την Ούνικς, κάτι που λίγο πολύ οδήγησε τους ανθρώπους της διοίκησης να προβούν σε νέα λύση για τον πάγκο της ομάδας. Και την βρήκαν στο πρόσωπο του Ανδρέα Πιστιόλη.

Ο 45χρονος, γνώριμο και αγαπητό πρόσωπο του συλλόγου αφού είχε εργαστεί για οκτώ χρόνια στο παρελθόν, ήταν ασίσταντ κόουτς στον Δημήτρη Ιτούδη ενώ σε τρία παιχνίδια είχε καθίσει στον πάγκο ως πρώτος λόγω ασθενείας του Ιτούδη. Πλέον επιστρέφει ως πρώτος ενώ μέχρι και τον Μάιο του 2023 ήταν στην Γαλατάσαραι. Ο Ανδρέας Πιστιόλης δήλωσε από την πλευρά του μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του στην τεχνική ηγεσία πως: "Μετά από οκτώ χρόνια που ήμουν μέλος αυτού του φανταστικού οργανισμού, επιστρέφω ως πρώτος προπονητής. Ο πρόεδρος είχε πει πως θα διασταυρωθούν ξανά οι δρόμοι μας και όπως πάντα κράτησε τον λόγο του. Έχω το προνόμιο να είμαι σε μια ομάδα που είναι προορισμένη να κερδίζει και έχει πάρει 80 τίτλους. Θα παλέψουμε για κάθε κατοχή, θα παίξουμε δυνατά και θα κάνουμε τους πάντες να νιώσουν τι σημαίνει να παίζεις για την ΤΣΣΚΑ. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε".