Η Νάπολι μπορεί την περυσινή χρονιά να "μάσαγε" σίδερα και να στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας, η φετινή σεζόν μόνο ιδανικά δεν έχει εξελιχθεί! Όχι απλά δεν προσπάθησε να υπερασπιστεί τον τίτλο της αλλά κινδυνεύει να μείνει και εκτός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Δυο φορές προηγήθηκε κόντρα στην Φροζινόνε στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" για την 32 αγωνιστική της Serie A και τις δυο κατάφερε να "γκρεμίσει" το προβάδισμα της και από τρεις βαθμούς να αρκεστεί στον... έναν με το τελικό 2-2. Στο 90+8' μάλιστα οι "παρτενοπέι" που μετρούν μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς, είδαν τον Μάριο Ρουί να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να αποβάλλεται.

Η Νάπολι "γκρέμισε" σε δυο περιπτώσεις το προβάδισμα της κόντρα στην Φροζινόνε

Ανώτερη μεν, χωρίς συγκέντρωση δε. Η Νάπολι αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έμοιαζε περισσότερο απειλητική στο παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Φροζινόνε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με τον Πολιτάνο ενώ στο 30ο λεπτό η Φροζινόνε έχασε πέναλτι με τον Ζουλέ. Παρ' όλα αυτά η ισοφάριση ήρθε στο 50ο λεπτό από τον Σεντίρα. Οι "παρτενοπέι" μετά την ισοφάριση, φάνηκαν να... σοβαρεύονται, ανέβασαν στροφές ενώ ανέκτησαν το προβάδισμα ξανά στο 63ο λεπτό με τον Όσιμεν. 


Τα... χαμόγελα ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατήσουν πολύ αφού δέκα λεπτά αργότερα (73'), η Φροζινόνε "χτύπησε" ξανά με τον Σεντίρα ο οποίος μετέτρεψε το ματς σε προσωπική υπόθεση και έφερε ξανά την αναμέτρηση στα ίσα 2-2 με κεφαλιά. Όσο και αν προσπάθησε να βρει το νικητήριο γκολ στα εναπομείνατα λεπτά η Νάποι δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ενώ στο 90+8' αποβλήθηκε ο Μάριο Ρουί. Οι φιλοξενούμενοι πήραν σημαντικό βαθμό σε μια αν μη τι άλλο δύσκολη έδρα στην "μάχη" που δίνουν για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0jvqzpg59kh)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Έστιγκαρντ, Ρούι, Ανγκισά (85′ Σιμεόνε), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (78′ Καγιούστε), Πολιτάνο (77′ Ρασπαντόρι), Οσιμέν, Κβαρατσχέλια

Φροζινόνε: Τουράτι, Οκόλι, Ρομανιόλι, Λιρόλα, Τζορτέα, Μπαρενετσέα, Ματσιτέλι, Βαλέρι, Σουλέ (78′ Σεκ), Μπρεσιανίνι (78′ Ρεϊνιέρ), Τσεντίρα