Οι... μεθυστικές εμφανίσεις του Στέφανου Τσιτσιπά στη χώρα που χάρισε στην ανθρωπότητα τη... γαλλική σαμπάνια, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν απλά σαρωτικός απέναντι στον Κάρεν Χατσάνοφ στα προημιτελικά του τουρνουά Masters στο Μόντε Κάρλο και με ισοπεδωτική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο σετ, εξασφάλιησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) την πρόκρισή του στα ημιτελικά. 

Σε αντίθεση με το σενάριο που προηγήθηκε την προηγούμενη μέρα, με αντίπαλο τον Αλεξάντερ Ζβέρερφ, ο Τσιτσιπάς δεν κατέβασε καθόλου ταχύτητα και επικράτησε με μεγάλη άνεση του Ρώσου προσφέροντας στιγμές πολύ υψηλού θεάματος στο κοινό, φτάνοντας στη νίκη σε λιγότερο από 90 λεπτά!

Καταιγισμός μπρέικ στο ξεκίνημα από Τσιτσιπά και Χατσάνοφ

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με... καταιγίδα μπρέικ από Στέφανο Τσιτσιπά και Κάρεν Χατσάνοφ, καθώς στα πρώτα τρία γκέιμ του ματς αμφότεροι "έσπασαν" το σερβίς του αντιπάλου τους. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i1wcr81955)

Μόνο που το δεύτερο "σπάσιμο" του Στέφανου αποδείχτηκε καθοριστικό για τις ισορροπίες του πρώτου σετ, καθώς ο Τσιτσιπάς υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος του τα υπόλοιπα sevice game και έφτασε στην επικράτηση με 6-4 γκέιμ. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i2j2d3pj4x)

Το σφυροκόπημα του Τσιτσιπά στο δεύτερο σετ

Στο δεύτερο σετ ο Χατσάνοφ υπέστη ένα αδιανόητο... σφυροκόπημα από τον αντίπαλό του. Ήταν τόσο επιβλητική η εμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά που ο Ρώσος έχασε ολοκληρωτικά την αυτοκυριαρχία του, μη μπορώντας να αντιδράσει στα αλλεπάλληλα χτυπήματα του Έλληνα πρωταθλητή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i2pbzfho29)

Το 6-2 που σφράγισε την πρόκριση του "Στεφ" στα ημιτελικά, ίσως και να φαντάζει φτωχό για να καταγράψει τη διαφορά των δύο αντιπάλων στη χωμάτινη επιφάνεια του Μόντε Κάρλο. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i2y0pe0i61)