Το Europa Conference League περνάει στην προημιτελική του φάση, όπου σε αυτή βρίσκονται και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ. Την Πέμπτη θα δώσουν τα πρώτα ματς απέναντι σε Φενέρμπαχτσε, Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα.

Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις οι αναλύσεις για την πορεία του τίτλου είναι πολλές. Κάτι που έγινε και για το Europa Conference League, όπως φυσικά για Champions League και Europa League. Στην εκπομπή του «TNT Sports», όπου παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων και ο Τομ Λόκιερ, στην αναφορά του για το Europa Conference League, στάθηκε στον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός της Λούτον (δεν έχει γυρίσει στην δράση μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη), η οποία αγωνίζεται στην Premier League, είπε πως ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει την Κλαμπ Μπριζ στα προημητελικά και όχι μόνο, αφού υπογράμμισε πως μπορεί να φτάσει στον τελικό και να κακτήσει τρόπαιο.

Οι Κόουλ, Φέρτιναντ τόνισαν πως η Άστον Βίλα θα κατακτήσει το Europa Conference League

Στην παρούσα φάση ο Λόκιερ παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε σοκάρει με την καρδιακή προσβολή που υπέστη στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ. Διέφυγε τον κίνδυνο αλλά δεν έχει πάρει το οκ για να γυρίσει στην δράση. Κι έτσι δεν λέει όχι σε προτάσεις που του γίνονται για εμφανίσεις σε αθλητικές εκπομπές με τον ρόλο του σχολιαστή.

Στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένοι και οι Ρίο Φέρντιναντ, Τζο Κόουλ, οι οποίοι πάντως  στήριξαν την «εγχώρια» Άστον Βίλα για να κατακτήσει τον τίτλο. Οι "χωριάτες" φυσικά είναι και το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.

Από την άλλη και οι τρεις, όπως και ο Γκλεν Χοντλ, προέβλεψαν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τα καταφέρει στις δικές του μάχες στους «8» κόντρα στη Φενέρ και πως θα αποκλειστεί, με τον τελευταίο μάλιστα να «βλέπει» την τούρκικη ομάδα ως εκείνη που θα σηκώσει την κούπα.