Ασύλληπτη τραγωδία στην Αργεντινή! Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε το γυναικείο ποδόσφαιρο καθώς η ποδοσφαιρίστρια και μοντέλο, Φλορένσια Σουζάνα Γκουινασού δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Αγκουστίν Νότο ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Η αδικοχαμένη κοπέλα που βρέθηκε στραγγαλισμένη σπίτι της είχε καταθέσει μάλιστα αίτηση για περιοριστικά μέτρα ενώ οι δυο τους είχαν μαζί δυο μικρά παιδιά.

Σοκαριστική είδηση με γυναικοκτονία ποδοσφαιρίστριας στην Αργεντινή από τον σύζυγο της

Είδηση σοκ από την Αργεντινή με γυναικοκτονία! Η ποδοσφαιρίστρια και μοντέλο, Φλορένσια Σουζάνα Γκουινασού δολοφονήθηκε στεγνά από τον σύζυγό της, Αουγκουστίν Νότο ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η αδικοχαμένη 30χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της από τον ίδιο ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του δια απογχονισμού. Μάλιστα, στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν ο 7χρονος γιος του που έπαιζε Playstation ενώ η κόρη τους ηλικίας 5 ετών, το Σαββατοκύριακο που συνέβη η τραγωδία, βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς της.

Brutal femicidio en Mendoza: una jugadora de fútbol fue asesinada por su marido

Ο σύζυγός της πριν αυτοκτονήσει είχε αφήσει ένα σημείωμα που έλεγε "καλέστε την αστυνομία, το παιδί είναι μόνο του" το οποίο μόλις το βρήκαν οι γείτονες ειδοποίησαν αμέσως σοκαρισμένοι τις αρχές. Η Φλορένσια είχε καταθέσει αίτηση για περιοριστικά μέτρα κατά του 32χρονου ενώ η ίδια αγωνιζόταν στην ομάδα Αρχεντίνο ντε Μεντόσα ενώ παράλληλα εργαζόταν και ως μοντέλο. Τα τελευταία χρόνια είχε απασχοληθεί και ως tattoo artist.