Ο Δημήτρης Διαμαντάκος είναι από τους Έλληνες του εξωτερικού, ο οποίος αγωνίζεται στην Ινδία για λογαριασμό της Κεράλα Μπλάστερς. Μάλιστα πραγματοποεί μια εντυπωσιακή σεζόν με αποτέλεσμα αν αποθεώνεται συνεχώς.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης (3/4) η Κεράλα Μπλάστερς υποδέχθηκε την Ιστ Μπενγκάλ, όπου ηττήθηκε με 4-2. Πριν την έναρξη του ματς οι φίλαθλοι της ανέβασαν σε μια εξέδρα ένα τεράστιο πανό που αφορούσε τον Δημήτρη Διαμαντάκο.

Διαμαντάκος, το ελληνικό διαμάντι της Ινδίας

"Ντίμι, το διαμάντι μας" έγραφε το πανό - αποθέωση για τον 31χρονο Έλληνα επιθετικό.

Ο Διαμαντάκος με ανάρτησή του ευχαρίστησε τους οπαδούς με ανάρτηση στα social media: "Σας ευχαριστώ για το απίθανο πανό, εκτιμώ πολύ την αγάπη και την υποστήριξή σας".



Μέχρι στιγμής ο 31χρονος άσος έχει βάλει 13 γκολ σε 17 ματς με την Κεράλα Μπλάστερς να είναι στην 5η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος μοιάζει να έχει βρει έναν απρόσμενο... ποδοσφαιρικό παράδεισο στην Ινδία, καθώς απολαμβάνει κάθε του στιγμή ως ένας από τους απόλυτους πρωταγωνιστές της ομάδας του. Ενδεικτικό είναι το βίντεο από τον εορτασμό των πρόσφατων γενεθλίων του (έκλεισε τα 31 του στις 5 Μαρτίου) με την έκπληξη που του επεφύλακαν οι συμπαίκτες του.

Birthday Celebration |  Dimitrios Diamantakos | Kerala Blasters

Τα αφιερώματα στον Έλληνα επιθετικό είναι καθημερινά με τα βίντεο των γκολ του να "πλυμμηρίζουν" τα social media των φίλων της ομάδας του.

Diamantakos🔥💛 #kbfc #football #trending #keralablasters#manjappada #kerala #ytshorts #shorts #isl