Αναγγενήθηκε, "ξεμπούκωσε" και συνεχίζει να "λάμπει" ο Tρίσταν Βούκτσεβιτς! Μετά τον θρίαμβο των Γουίζαρντς επί των Μπακς που ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ που έχει ελληνικό διαβατήριο, ξεδίπλωσε το ταλέντο του αι έκανε μέχρι και τον τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να... παραμιλά και να δηλώνει πως θα μπορούσε να είναι καλή προσθήκη για την Εθνική Ελλάδος, πραγματοποίησε μια ακόμα πολλά υποσχόμενη εμφάνιση αυτή τη φορά κόντρα στους Λέικερς όπου σημείωσε νέο ρεκόρ καριέρας ομως δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα (120-125) για την ομάδα του. Τρίβει τα χέρια του ο Βασίλης Σπανούλης με την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη που θα μπορούσε να πλαισιώσε με αξιώσεις την "γαλανόλευκη".


"Μαγεύει" στο NBA ο Βούκτσεβιτς, χαμόγελα για Σπανούλη!

Αν και ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς μετρούσε 5 συμμετοχές με 9 πόντους σε 32 λεπτά, απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς βγήκε... μπροστά, έδειξε τι μπορεί να κάνει και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, πετυχαίνοντας μάλιστα επτά πόντους σε 54 (!) δευτερόλεπτα. Ένα 24ωρο μετά, ο νεαρός ψηλός σημείωσε νέο ρεκόρ καριέρας και σε 20:32 κόντρα στους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, πέτυχε 15 πόντους με 2/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 2/2 βολές. Ενδεχομένως να είχε αγωνιστεί και περισσότερο αν δεν είχε χρεωθεί από νωρίς με φάουλ καθώς είχε αναλάβει το δύσκολο έργο να μαρκάρει τον Ντέιβις. Οι Γουίζαρντς παρά την καλή εμφάνιση του δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και ηττήθηκαν με 120-125 ωστόσο ο 21χρονος "έκλεψε" ξανά τις εντυπώσεις.

TRISTAN VUKCEVIC 15 PTS 3 REB 1 AST 1 BLK 0 STL | vs LAL 03 Apr 23-24 WAS Player Highlights

Σαν... βόμβα έσκασαν οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος μετά το... show του Βούκτσεβιτς δήλωσε μεταξύ άλλων πως: "Ήρθε και μου είπε ότι είναι Έλληνας. Ήμουν κάπως έκπληκτος που μου μιλούσε ελληνικά. Μίλησα με τον Θανάση και μου είπε ότι είχε παίξει (σ.σ ο Βούκτσεβιτς) στην Ελλάδα μερικά χρόνια. Μου είπε ότι σκέφτεται να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς. Ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους Γουίζαρντς και σίγουρα να βοηθήσει και την Εθνική". Ένας παίκτης που με τις... ευλογίες του "Greek Freak" θα μπορούσε να ενταχθεί στην Εθνική Ελλάδος.



Ο Βασίλης Σπανούλης... μαέστρος της "γαλανόλευκης" μόνο να... τρίβει τα χέρια του και να χαμογελά μπορεί αφού πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις στην Εθνική Ελλάδος και μάλιστα σε μια θέση που η "επίσημη" αγαπημένη έχει ανάγκη να ενισχυθεί. Ο Βούκτσεβιτς αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ είναι ο γιος του παλαίμαχου Σερβοέλληναγκαρντ,Ντούσαν Βούκτσεβιτς και έχει 4 διαβατήρια, ένα ελληνικό, ένα σερβικό από τον μπαμπά του, ιταλικό λόγω του ότι γεννήθηκε στην Ιταλία και σουηδικό από την μαμά του. Έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Γουίζαρντς ενώ μετά από τους "ερυθρόλευκους" είχε μεταπηδήσει στην Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια στην Παρτίζαν για να καταλήξει εντέλει στο NBA που έχει αρχίσει να ξεχωρίζει με τα κατορθώματα του.