Σημαδιακή, ξεχωριστή και ιστορική θα είναι στις 13 Απριλίου η μέρα για την ΑΕΚ που συμπληρώνει έναν αιώνα από την ίδρυση της. 100 χρόνια γεμάτα από ένδοξες στιγμές, χαρές, λύπες, επιτυχίες, τίτλους που την βρίσκουν πλέον στην φυσική της έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα "κιτρινόμαυρο" αερόστατο με το σήμα της "Ένωσης" θα πετάξει στις 13 Απριλίου με πρώτη... πτήση από την OPAP Arena και στη συνέχεια σε κάθε άκρη της Ελλάδας για να γιορτάσει με αυτόν τον πρωτοποριακό τρόπο την αιωνιότητα της.

Το αερόστατο των 100 χρόνων της ΑΕΚ θα πετάξει σε όλη την Ελλάδα

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, είχε προαναγγείλει στα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού ότι θα πετάξει αερόστατο της "Ένωσης" σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ίδρυσης του συλλόγου. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε, η εικόνα που μοιράστηκε στα social media η ΠΑΕ εντυπωσιάζει και οι φίλαθλοι της μετρούν... αντίστροφα για την πρώτη πτήση που θα γίνει στην OPAP Arena στις 13 Απριλίου και στη συνέχεια σε κάθε γωνιά της χώρας μας.



Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Έτοιμο να πετάξει ψηλά το αερόστατο των 100 χρόνων της ΑΕΚ! Η κατασκευή του στο εξωτερικό ολοκληρώθηκε. Η πρώτη του πτήση θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη γιορτή για τον ένα αιώνα ζωής της ομάδας μας στις 13 Απριλίου, στην OPAP ARENA και στη συνέχεια θα ταξιδέψει και θα μεταφέρει τους εορτασμούς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 100 χρόνια μαζί… και είναι μόνο η αρχή!".