Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας έγραψε ιστορία κατακτώντας τη νίκη επί της Ελλάδας στον τελικό των πλέι οφ της διοργάνωσης και θα βρεθεί στο Euro 2024, στη Γερμανία, στην πρώτη συμμετοχή της σε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Το Euro 2024 πλησιάζει και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, κάλεσε επίσημα τον πρωθυπουργό της Γεωργίας Ηρακλί Κομπαχίτζε να παρευρεθεί στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο πλαίσιο του προγράμματος VIP της διοργάνωσης.

“Εξοχότατε, εκ μέρους της UEFA, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας απευθύνω επίσημη πρόσκληση για το EURO 2024 ως μέρος του προγράμματος VIP της UEFA. Αυτό το τουρνουά, το οποίο θα καθορίσει τους 17ους Πρωταθλητές Ευρώπης ανδρών, θα διεξαχθεί μεταξύ 14 Ιουνίου και 14 Ιουλίου, με δέκα διοργανώτριες πόλεις να θέλουν να υποδεχθούν φιλάθλους από όλη την Ευρώπη", ανέφερε πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στην επιστολή πρόσκλησης προς τον πρωθυπουργό της Γεωργίας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d04ja70yx669)

Euro 2024: Κάτι περισσότερο από μια διοργάνωση

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν πρόσθεσε: "Το UEFA EURO ήταν πάντα κάτι περισσότερο από μια διοργάνωση – γιορτάζει την αριστεία, την ομαδική εργασία και την ενωτική δύναμη του ποδοσφαίρου. Η παρουσία σας στους αγώνες που παίζει η εθνική ομάδα της Γεωργίας θα αποδείκνυε τη δέσμευσή σας σε αυτές τις αξίες και την κοινή μας πίστη στο σύνθημα του τουρνουά “United by Football. Ενωμένοι στην καρδιά της Ευρώπης”. Η Γεωργιανή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα επικοινωνήσει με το γραφείο σας με περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες για να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις και να διασφαλίσει ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω στη Γερμανία και ελπίζω να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη σημαντική περίσταση”.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d03xp9whh9gh)

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας έγραψε ιστορία πανηγυρίζοντας τη νίκη επί της Ελλάδας στον τελικό των πλέι οφ της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας την πρώτη της συμμετοχή σε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Το Euro 2024 θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου, με 10 πόλεις της Γερμανίας να φιλοξενούν αγώνες. Η Γεωργία θα αντιμετωπίσει την Τσεχία, την Πορτογαλία και την Τουρκία στον 6ο όμιλο, στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.