Οι Έλληνες επιθετικοί διαπρέπουν εκτός συνόρων, βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση, σκοράρουν κατά ριπάς και διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε αγωνιστική μονοπωλώντας το ενδιαφέρον για τα τρομερά επιτεύγματα τους. Ο Βαγγέλης Παυλίδης μοιάζει... ασταμάτητος, σκόραρε ξανά με την Άλκμααρ σε τρίτο διαδοχικό ματς και παρέμεινε στην κορυφή των σκόρερ της Eredivisie με 24 γκολ ενώ ο Δημήτρης Διαμαντάκος συνεχίζει τις... παραστάσεις του στην Ινδία φτάνοντας τα 16 γκολ.

"Βγάζει" μάτια ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie, Βαγγέλης Παυλίδης!

Γινόταν να περάσει αγωνιστική και να μην βρει δίχτυα ο Βαγγέλης Παυλίδης; Όσοι γνωρίζουν την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται θα απαντήσουν απευθείας... όχι. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι με τη φανέλα της Άλκμααρ, διαμόρφωσε το 2-0 στον αγώνα με τη Φίτεσε και έφτασε τα 24 γκολ φιγουράροντας στην κορυφή των σκόρερ της Eredivisie.
Ο 25χρονος σέντερ φορ που διανύει την πιο παραγωγική του σεζόν, με τα 24 γκολ που έχει πετύχει στην φετινή Eredivisie βρίσκεται στην κορυφή της πίνακας των σκόρερ και πλέον έχει δυο παραπάνω γκολ από τον Λουκ Ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν και τρία περισσότερα από τον Σαντιάγκο Χιμένες της Φέγενορντ. Συνολικά, τη φετινή σεζόν σε 39 συμμετοχές που έχει καταγράψει, έχει σκοράρει 28 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ, αριθμοί που αν μη τι άλλο... ζαλίζουν.


Συνεχίζει τις υψηλές... πτήσεις στην Ινδία ο Διαμαντάκος

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος φέρεται πως έχει βρει τον εαυτό του στην Ινδία. Ο Έλληνας στράικερ βρήκε ξανά δίχτυα και έφτασε τα 16 γκολ ενώ έχει και 4 ασίστ με τη φανέλα της Κεράλ Μπλάστερς της οποίας ηγείται στην γραμμή κρούσης και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του! Στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τζαμσεντπούρ, ο 31χρονος επιθετικός με δυνατό σουτ άνοιξε λογαριασμό στο ματς και σκόραρε για ακόμη μια φορά τη φετινή χρονιά.