Ο Τσάμπι Αλόνσο "ψήλωσε" πολύ προπονητικά με την δουλειά που έχει κάνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, την οποία οδηγεί προς την κατάκτηση της Bundesliga. Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο των Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Μάλιστα πριν από ένα μήνα η Λίβερπουλ, η οποία το καλοκαίρι θα πει αντίο στον Γιούργκεν Κλοπ, φερόταν φαβορί για να συνεργαστεί με τον Τσάμπι Αλόνσο.

Ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει το τελευταίο διάστημα. Και δεν αποκλείεταο ο Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στη Λεβερκούζεν, συνεχίζοντας το έργο του.

Χένες: "Θα είναι σχεδόν αδύνατο να φέρουμε τον Αλόνσο στην Μπάγερν"

Όσο για την Μπάγερν Μονάχου, χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του επίτιμου προέδρου της, Ούλι Χένες.

"Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τώρα ο Τσάμπι Αλόνσο προπονεί μία ομάδα που είναι κοντά στο να γίνει πρωταθλήτρια Γερμανίας. Και αυτός και η Λεβερκούζεν έχουν πολλά να ευχαριστήσουν ο ένας τον άλλον και σίγουρα δεδομένων των όσων γνωρίζω είναι διατεθειμένος να συνεχίσει καθώς δεν τα ξεχνά όλα αυτά", είπε ο Χένες και πρόσθεσε:

"Αν είχε μια επιτυχία για δύο ή τρία χρόνια, θα ήταν πιθανότατα πιο εύκολο να τον βγάλουμε από εκεί. Θα δούμε αν μπορούμε να το κάνουμε φέτος. Θα είναι πολύ περίπλοκο, αν όχι σχεδόν αδύνατο".

Στροφή της Λίβερπουλ σε Ρούμπεν Αμορίμ

Από την μεριά της η Λίβερπουλ έχει κάνει στροφή στον Ρούμπεν Αμπορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Βρετανία. Ο Πορτογάλος τεχνικός, επίσης έχει κάνει καλή δουλειά στα "Λιοντάρια της Λισαβόνας" τα οποίο οδηγεί προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.