Στην υπερβολική μέθη αποδίδει τον θάνατο του Κονσταντίν Κολτσόφ, φίλου της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα, η πρώην σύζυγός του.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία στη Φλόριντα ανέφερε ότι ο Κολτσόφ, ο οποίος σχετιζόταν με την 25χρονη Σαμπαλένκα εδώ και τρία χρόνια, αυτοκτόνησε, όταν πήδηξε από μπαλκόνι του 23ου ορόφου ενός ξενοδοχείου στο Μαϊάμι.

*Διαβάστε εδώ: Αρίνα Σαμπαλένκα: Νέο σοκ - Ο Κολτσόφ "πήδηξε από το μπαλκόνι", λέει η Αστυνομία του Μαϊάμι

Ο Λευκορώσος, πρώην επαγγελματίας παίκτης του χόκεϊ, ο οποίος έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του Γιούλιγια Μιχαήλοβα, πιστεύεται ότι συνόδευε τη Σαμπαλένκα, καθώς προετοιμαζόταν για το Miami Open, όπου αγωνίζεται την Παρασκευή.

Ωστόσο, η Μιχαήλοβα, σε συνέντευξή της στη Λευκορωσία, από όπου κατάγεται, έδωσε μια διαφορετική διάσταση.

Υποστήριξε, όπως αναφέρει η Daily Mail, ότι ο πρώην σύζυγός της «πολύ πιθανό να ήταν μεθυσμένος» πριν από τη μοιραία πτώση.

«Δυστυχώς, οι παίκτες του χόκεϊ είναι μερικές φορές ένοχοι γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκαν μπουκάλια με αλκοόλ και ότι οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας.
Ακόμα, σημείωσε ότι η πρόσφατη συμπεριφορά του δεν έδειχνε, κατά την άποψή της, ότι ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ακόμη είχε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

«Ο Κωνσταντίν είχε κλείσει διαμερίσματα σε διαφορετική τοποθεσία. Αγορές που πλήρωσε, αλλά δεν παρέλαβε ακόμη. Νοίκιασε ένα αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δηλαδή, δεν είχε πρόθεση να πεθάνει. Τα πάντα, βέβαια, μπορεί να περάσουν από το μυαλό σου, αλλά δεν υπήρχε κανένα σημάδι τραγωδίας», ανέφερε.

Η πρώην σύζυγος είπε ακόμη ότι τα παιδιά τους (τρία αγόρια, 18, 16 και 5 ετών) προσπαθούν να συμβιβαστούν με τον θάνατο του πατέρα τους.

Κληρονόμος της περιουσίας του Κολτσόφ είναι ο μεγαλύτερος γιος του.

Για τη σχέση του με τη Σαμπαλένκα, η Μιχάληλοβα δήλωσε ότι είναι «καλό κορίτσι που φέρθηκε καλά στα παιδιά μου».


Άλλη εκδοχή για τον θάνατο του Κολτσόφ

Διαφορετική εκδοχή έχει δώσει ο ο πρώτος προπονητής του Κολτσόφ, ο Βλάντισλαβ Ασταπένκο, ο οποίος πιστεύει ότι ο θάνατος του 42χρονου σχετίζεται με οικογενειακά προβλήματα.

«Είχε μια διαφωνία, είναι οικογενειακό το πρόβλημα. Δεν μπορώ να το καταλάβω εγώ ο ίδιος, είναι πολύ δύσκολο», είπε.

Παρά την τραγωδία, λίγα χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατο του πατέρα της μόλις στα 43 του, η Σαμπαλένκα θα αγωνιστεί κανονικά στο Μαϊάμι Open.