Η δράση του NBA και οι ανακατατάξεις στην βαθμολογία καλά... κρατούν! Οι Νάγκετς με... οδηγό ποιον άλλον, τον συνήθη ύποπτο Νίκολα Γιόκιτς "λύγισαν" τους Τίμπεργουλβς στην Μινεσότα και "σκαρφάλωσαν" στην δεύτερη θέση τη στιγμή που "έριξαν" τους αντιπάλους τους στην τρίτη θέση της Δύσης. Με "λάμψη" Ίρβινγκ και triple-double του Λούκα Ντόντσις που είχε 6/27 σουτ, οι Μάβερικς νίκησαν τους Σπερς ενώ οι Πέλικανς έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Γούλιαμσον πήραν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους Νετς. 

Με 35αρα του... showman Γιόκιτς οι Νάγκετς υπέταξαν τους Τίμπεργουλβς στο NBA

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει πράγματα και... θαύματα στη ρακέτα των "λαβωμένων" χωρίς τους Τάουνς, Γκομπέρ και Ριντ Τίμπεργουλβς, οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν με 115-112 στην Μινεσότα, μια νίκη-χρυσάφι όπως αποδείχθηκε καθώς ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της Δύσης και... έριξαν τους Γουλβς στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves Full Game Highlights | March 19, 2024 | FreeDawkins


Ο Σέρβος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην επίθεση, δεν μπορούσε να τον... σταματήσει κανείς και ολοκλήρωσε το
ν αγώνα με 35 πόντους και 16 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του ο Μάικλ Πόρτερ με 26 πόντους (13 στην 4η περίοδο), με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να προσθέτει 18 πόντους και 11 ασίστ. Για τους Γουλβς, ξεχώρισε ο Άντονι Έντουαρντς με 30 πόντους καθώς και ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς 26 πόντους.

Με... οδηγό τον Ίρβινγκ "άλωσαν" το Σαν Αντόνιο οι Μάβερικς, triple-double ο Ντόντσιτς

Ο Καϊρί Ίρβινγκ πήρε από το... χέρι τους Ντάλας Μάβερικς οι οποίοι "λύγισαν" τους Σπερς με 113-107 μέσα στο Σαν Αντόνιο, σε μια βραδιά που ο μυθικός Λούκα Ντόντσιτς που συναρπάζει με τα επιτεύγματα του, ναι μεν έκανε triple-double αλλά είχε 6/27 σουτ. Μακριά από τον... καλό ευατό του ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά.

Dallas Mavericks vs San Antonio Spurs Full Game Highlights | Mar 19 | 2024 NBA Season


Ο Ίρβινγκ έμοιαζε ασταμάτητος και σ' ένα απίστευτο one-man show πέτυχε 28 πόντους με 13/21 σουτ ενώ ήταν και ο παίκτης που έβαλε τα πιο κρίσιμα καλάθια που στην ουσία έδωσαν και τη νίκη. Ο Ντόντσιτς μέτρησε 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 16 ασίστ ενώ καθοριστικός ήταν και ο Ντάντε Έξουμ με 16 πόντους και 4/4 τρίποντα. Για τους Σπερς, κορυφαίου ήταν ο Τρε Τζόουνς είχε 22 πόντους και ο Ντέβιν Βάσελ 19 πόντους ενώ ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά κινήθηκε σε... ρηχά νερά με 12 πόντους με 3/13 σουτ, 11 ριμπάουντ και 6 κοψίματα (αλλά και 5 λάθη).


Με...  show Γουίλιαμσον επικράτησαν οι Πέλικανς, νίκες για Μάτζικ και Ρόκετς

Οι Πέλικανς φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματα τους και βελτιώνουν ολοένα και περισσότερο την παρουσία τους στην Δύση. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζάιον Γουίλιαμσον πέρασαν νικηφόρα από το Μπρούκλιν κερδίζοντας εύκολα με 104-91 τους Νετς, σ' ένα ματς που έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 24 πόντους μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους. 

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον ήταν καταιγιστικός, σταμάτησε στους 28 πόντους ενώ σε καλή βραδιά βρέθηκε τόσο ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 16 πόντους όσο και ο Λάρι Νανς με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους Νετς, διασώθηκε ο Καμ Τόμας με 25 πόντους και ο Μάικαλ Μπρίτζες με 15 πόντους.

New Orleans Pelicans vs Brooklyn Nets Full Game Highlights | Mar 19 | 2024 NBA Season


Οι Μάτζικ ήταν καταιγιστικοί κόντρα στους Χόρνετς, έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 41 πόντους διαφορά και εντέλει πήραν εύκολη νίκη με 112-92 βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 41-28 ενώ "μάχονται" με τους Νικς για την τέταρτη θέση της Ανατολής. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κόουλ Άντονι με 21 ενώ σημαντική ήταν και η συνεισοφορά του Τζέιλεν Σαγκς (16π.) και των Πάολο Μπανκέρο και Μο Βάγκνερ που σημείωσαν από 13 πόντους. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μπράντον Μίλερ με 21 πόντους και ο Βασίλιε Μίτσιτς με 20 πόντους.

Charlotte Hornets vs Orlando Magic Full Game Highlights | Mar 19 | 2024 NBA Season

Οι Ρόκετς αν και αγωνίζονται με την μεγάλη απουσία του Αλπερέν Σενγκούν, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επιβληθούν των Γουίζαρντς που με πειστική και κυρίαρχη εμφάνιση έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνα από την Ουάσινγκτον επικρατώντας με 137-114 ενώ βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 33-35 και πλέον καταδιώκουν τους Γουόριορς (35-32) για την 10η θέση.

Απίστευτη εμφάνιση από τον Τζέιλεν Γκριν που σταμάτησε στους 42 πόντους και στα 10 ριμπάουντ ενώ σε καλή βραδιά βρέθηκε τόσο ο Αμίν Τόμπσον με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ όσο και ο Τζαμπάρι Σμιθ 18 πόντους και 14 ριμπάουντ. Για τους Γουίζαρντς, διασώθηκαν οι Κόρι Κίσπερτ, Τζάστιν Σαμπανί και Τζουλς Μπερνάρντ που είχαν από 16 πόντους.

Houston Rockets vs Washington Wizards Full Game Highlights | Mar 19 | 2024 NBA Season