Με μπασκετικό... άρωμα το σημερινό "μενού" των αθλητικών μεταδόσεων. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Αναντολού Εφές και "καίγεται" για τη νίκη στη... μάχη της τετράδας και του πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs της Euroleague ενώ το Περιστέρι υποδέχεται τη Τενερίφη σ' ένα ματς με χαρακτήρα τελικού, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να θέλει νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί στα προημιτελικά του Basketball Champions League

Euroleague: Ρίχνεται στη... μάχη με την Εφές ο Ολυμπιακός με φόντο την 4αδα και το πλεονέκτημα έδρας

Ο Ολυμπιακός διασταυρώνει τα φίξη του με την Αναντολού Εφές (19/03, 19:30) στην Τουρκία για την 30η αγωνιστική της Euroleague, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν ως μοναδικό στόχο να φύγουν με ένα διπλό που έχει να έρθει χρόνια κόντρα στην Εφές στην Πόλη και θα έχει πολλαπλά οφέλη αφού με νίκη οι Πειραιώτες θα είναι για τα... καλά στο "παιχνίδι" της τετράδας και του πλεονεκτήματος έδρας για τα playoffs της διοργάνωσης. "Τελικός" το ματς και για την Εφές που διεκδικεί την είσοδό της στα play-in.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μήτρου-Λονγκ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε στην Ελλάδα ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργος Τανούλης και Βενιαμίν Αμπόσι. Υπολογίζονται κανονικά Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης. "Δεν μας νοιάζουν οι γιορτές, μας νοιάζει η Εφές" δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης.

BCL: "Καίγεται" για τη νίκη το Περιστέρι στον... τελικό με τη Τενερίφη 

Κρίνεται το μέλλον του Περιστερίου στο Basketball Champions League στον... τελικό με τη Τενερίφη (19/03, 19:30) την οποία και θα υποδεχτεί στην έδρα του για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των "16 της διοργάνωσης" όπου θέλει μόνο νίκη με στόχο να παραμείνει η ομάδα του Σπανούλη "ζωντανή" για την πρόκριση στα προημιτελικά όπου θα χρειαστεί βέβαια και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σπανούλη θέλει πέρα από την δική της επικράτηση και ήττα της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην Τουρκία από την Καρσίγιακα. Αν συμβούν αυτά τα δύο, τότε το Περιστέρι θα έχει το ίδιο ρεκόρ με τους Ισραηλινούς (3-3) στην δεύτερη θέση και θα πάρει το εισιτήριο για τους "8" αφού έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

19:00 COSMOTE SPORT 8 HD Ρεζόβια Ρέζοφ – Λίνεμπουργκ CEV Cup βόλεϊ ανδρών
19:30 COSMOTE SPORT 4 HD Περιστέρι – Τενερίφη FIBA Basketball Champions League
19:30 Novasports Prime Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός EuroLeague
20:00 Novasports Start Ζάλγκιρις – Βίρτους Μπολόνια EuroLeague
21:00 Novasports 2HD Άλμπα Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης EuroLeague
21:05 Novasports 5HD Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βιλερμπάν EuroLeague
21:30 Novasports 6HD Παρτίζαν – Μπασκόνια Turkish Airlines EuroLeague