Μία νεκρή και δύο τραυματίες ήταν ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στη Βέροια τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, 18 Μαρτίου, συγκεκριμένα στο 8ο χιλιόμετρο του δρόμου μεταξύ Λαζοχωρίου και Αγίου Γεωργίου Ημαθίας. Σύμφωνα με Μέσα της περιοχής, ο οδηγός στο όχημα που επέβαινε η 25χρονη που έχασε τη ζωή της ήταν ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Πρόδρομος Κουτσούκης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. 

Τραγωδία στη Βέροια: Τους έβγαλε η Πυροσβεστική

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας "όχημα που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός και επέβαινε 25χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της και τον τραυματισμό των δύο οδηγών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας".

Η Πυροσβεστική συνέτρεξε στον απεγκλωβισμό της άτυχης 25χρονης και των δύο επιζώντων. "Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε επιβάτης οχήματος συνέπεια τροχαίου, ύστερα από σύγκρουση με έτερο όχημα, ενώ τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ένας ακόμη επιβάτης. Στην επιχείρηση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα" αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.