Όταν βλέπεις το "φωτεινό" χαμόγελο της Μαρίας Σάκκαρη να λάμπει στο πρόσωπό της, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το κορίτσι έχει ακόμη πολλές κορυφές του παγκόσμιου τένις να κατακτήσει! Λίγα λεπτά μετά το θρίαμβό της στον μαραθώνιο ημιτελικό του Indian Wells απέναντι στην Κόκο Γκοφ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα για τη "μάχη" που έδωσε με τις "σκοτεινές" σκέψεις που είχαν κυριεύσει τους προηγούμενους μήνες τη σκέψη της. 

"Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ματς μου. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να έχει τελειώσει αυτό το ματς 1 ώρα νωρίτερα, στα 2 σετ. Ήμουν εκεί στο 2ο σετ. θα μπορούσα να το πάρω", τόνισε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του Indian Wells εκεί που θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σβιόντεκ, για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. 

"Πήρα μία πολύ μεγάλη νίκη δεν θέλω να μην δείξω σεβασμό στην Κόκο, τα έδωσε όλα, το πάλεψε πάρα πολύ, επέστρεψε και πραγματικά ήταν απίστευτη η μάχη που δώσαμε,. Είμαι πολύ χαρούμενη για τον τελικό", συμπλήρωσε. 

Μαρία Σάκκαρη: "Είμαι περήφανη για την ομάδα μου"

Η Μαρία Σάκκαρη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο νέο της προπονητή, τον Ντέιβιντ Γουίτ και σε όλα τα μέλη του τιμ της που τη βοήθησαν να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο τένις που δεδομένα μπορεί να αποδώσει. "Ποτέ δεν τα παρατάω. Αυτό είναι το μήνυμα. Όταν χάνεις το2ο σετ, όταν έχει τρία match point και είσαι πίσω και με ένα break στο 3ο σετ, συνέχισα να παλεύω. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω ένα τέτοιο team μαζί μου και πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που δεν τα παρατάω ποτέ".

Σε ότι αφορά τη σπουδαία αναμέτρηση με την Ίγκα Σβιόντεκ, η Μαρία Σάκκαρη αρκέστηκε να πει: "Είμαι χαρούμενη κι ανυπόμονη γι' αυτό το ματς. Το καλύτερο τουρνουά στον κόσμο είναι αυτό εδώ. Θα είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Παίζει απίστευτα, είναι η καλύτερη στον κόσμο. Θα το διασκεδάσω αύριο και θα προσπαθήσω να προπονηθώ για να αντιμετωπίσω την Ίγκα Σβιόντεκ".