Τζος Καβάλο έχει γράψει τη δική του ιστορία αφού είναι ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος. Ο παίκτης της Adelaide United που έκανε το coming out το 2021, αποφάσισε να κάνει με ιδιαίτερο τρόπο πρόταση γάμου στον αγαπημένο του και συγκεκριμένα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Ο Τζος Καβάλο, ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης που αποκάλυψε πως είναι gay, έκανε πρόταση γάμου στο γήπεδο!

Με έναν ξεχωριστό τρόπο αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στον αγαπημένο του ο Τζος Καβάλο, ο οποίος είναι ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος σε coming out που έκανε το 2021. Ο Αυστραλός παίκτης που αγωνίζεται για λογαριασμό της Adelaide United γονάτισε με το δαχτυλίδι τον αρραβώνων στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και ζήτησε από τον σύντροφο του να τον παντρευτεί. 


Ο ίδιος γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω ανάρτησης του στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram όπου μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με την πρόταση γάμου τις οποίες και συνόδευσε με την εξής λεζάντα:"Η ατελείωτη υποστήριξη σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Έχετε προσφέρει έναν ασφαλή χώρο στο ποδόσφαιρο, έναν χώρο που ποτέ στα όνειρά μου δεν πίστευα ότι θα ήταν δυνατός και ο οποίος με ενθάρρυνε να ζήσω την καθημερινότητά μου αυθεντικά. Ήταν το σωστό να μοιραστώ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στο γήπεδο, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα".