Όταν λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης των Μιλγουόκι Μπακς με τους Λος Άντζελες Λέικερς για το NBA έγινε γνωστό ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν θα αγωνιζόταν στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, η πλάστιγγα των προγνωστικών έγειρε σε μεγάλο ποσοστό προς την πλευρά της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με τους Μιλγουόκι Μπακς να ψάχνουν άμεση αντίδραση μετά τη βαριά τους ήττα από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 48 ώρες νωρίτερα, η απουσία του Λεμπρόν φάνταζε ως βούτυρο στο ψωμί του Αντετοκούνμπο και των συμπαικτών του. Αμ δε!

Ο Λεμπρόν, η Λίβερπουλ και ο Ντίνγουιντι που έγινε... Νούνιες

Μπορεί ο Λεμπρόν Τζέιμς να παρακολουθούσε το παιχνίδι από τα court seats (φορώντας μάλιστα τη νέα μπασκετική φανέλα της… Λίβερπουλ που βγήκε πρόσφατα στην αγορά, καθώς ο ηγέτης των Λέικερς είναι μέτοχος και εμπορικός συνεργάτης των “κόκκινων” του “Άνφιλντ”), ωστόσο οι Λέικερς θύμισαν στο παρκέ την… πρωτοπόρο της Premier League!

Με το παιχνίδι να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα, οι Μπακς είχαν την ευκαιρία να επιχειρήσουν το τελευταίο σουτ της αναμέτρησης για να φτάσουν στη νίκη, ωστόσο την ώρα που η μπάλα έφευγε από τα χέρια του Ντάμιαν Λίλαρντ ένα δευτερόλεπτο πριν την τελευταία κόρνα της γραμματείας, εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός ο Σπένσερ Ντίνγουιντι ως άλλος… Ντάργουιν Νούνιες και με απίθανο κλέψιμο… μπλόκαρε το ρολόι του χαρισματικού σκόρερ του Μιλγουόκι για να μείνει το τελικό 123-122 υπέρ των Λέικερς.

Spencer Dinwiddie blocks Damian Lillard to secure Lakers Win

Ο απίθανος Ράσελ κέρδισε το δίδυμο Αντετοκούνμπο - Λίλαρντ

Λίλαρντ και Αντετοκούνμπο έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να επαναφέρουν άμεσα τα “ελάφια” του Ντοκ Ρίβερς σε ρότα επιτυχιών. Ο “Greek Freak” ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με απίθανο triple double (34 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 12 ασίστ), ο Λίλαρντ προσέθεσε άλλους 28 (μοιράζοντας κι αυτός άλλες 12 ασίστ), αλλά κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να βάλει φρένο στον ασταμάτητο Ντ’Άντζελο Ράσελ!

Giannis Antetokounmpo's HUGE Triple-Double vs Lakers! 👏 | March 8, 2024

Με μια all time classic εμφάνιση, ο Ράσελ… ντύθηκε Λεμπρόν Τζέιμς και ισοπέδωσε κάθε αμυντικό σχέδιο του Ντοκ Ρίβερς, πετυχαίνοντας 44 πόντους με 9/12 σουτ τριών πόντων. Ο “δήμιος” των Μπακς, μάλιστα, έμελλε να είναι και ο παίκτης που σημείωσε το νικητήριο καλάθι των Λέικερς μόλις 6 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη!

D'Angelo Russell SHINES In SEASON-HIGH Performance! 👀 | March 8, 2024