Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πήρε την απόφααση πριν από δύο χρόνια να φύγει από τον Παναθηναϊκό καθώς δεν τα έβρισκε για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πήγε στην Ανκαραγκουτσού, υπογράφοντας για δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές κοντά στις 600.000 ευρώ.


Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που έχει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Βέβαια υπάρχει και το +1 έτος, που νομικά δεν καλύπτει καμία πλευρά και θα πρέπει να κάνουν μια νέα κουβέντα από μηδενική βάση.

Ο Χατζηγιοβάνης ψάχνει νέα ώθηση στην καριέρα του

Το θέμα είναι πως η Ανκαραγκούτσου δίνει βάση για να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας. Αν υποβιβαστεί τότε θα αφήσει τον 26χρονο εξτρέμ να αποχωρήσει. Αν μείνει θα επιχειρήσει να τον κρατήσει.

Από την άλλη μεριά ο Χατζηγιοβάνης δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξη της καριέρας του. Θέλει να μια νέα ώθηση. Μια νέα πρόκληση. Αυτή την πρόκληση του προσφέρει ελληνική ομάδα που ήδη του έχει κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της.

Φυσικά και πρόκειται για ομάδα του Big-5 αλλά η επιστροφή στην Ελλάδα δεν είναι στις προτεραιότητες του. Ωστόσο δεν είναι και απόλυτο αυτό, αφού ρόλο παίζουν και τα οικονομικά δεδομένα.

Παράλληλα πληροφορίες από την Ολλανδία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από την Αλκμάαρ.