Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Europa Conference League. Από την αποστολή η τρανταχτή απουσία έχει να κάνει με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο διεθνής χαφ δεν ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις στην μέση με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το πρώτο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τους Καρβάλιο, Ιμπόρα σαν εναλλακτικές για το κέντρο.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και η οποία απαρτίζεται από τους: Παπαδούδη, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Καμπί, Φορτούνη, Εσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρα, Ορτέγα, Πασχαλάκη, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκη, Ντόι, Ρέτσο, Ελ Αραμπί, Κίνι.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του καθώς το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο, με την Πειραϊκή ΠΑΕ να έχει ανακοινώσει ήδη το sold out.

Αναφορικά με τα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις σχετικά με την ενδεκάδα που δείχνει να υπολογίζει περισσότερο στα ματς που έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Έτσι ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με τους: Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Κάρμο, Ρέτσο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνη, Ελ Καμπί.