Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα "ένωσαν" τις δυνάμεις τους στο μεικτό διπλό του Tie break tens, τα έδωσαν... όλα στον μεγάλο τελικό όμως ηττήθηκαν από τους Μπεν Σέλτον κα Έμα Ναβάρο οι οποίοι τους "λύγισαν" με 10-8 κατακτώντας τον τίτλο και μια... επιταγή των 200.000 δολαρίων. Το αγαπημένο ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα, με μια απάντηση του Τσιτσιπά να καθορίζει εντέλει το αν θα κοιμηθεί στον καναπέ.

Η Μπαντόσα απείλησε τον Τσιτσιπά ότι θα τον... στείλει για ύπνο στον καναπέ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα μετά την περυσινή κοινή συμμετοχή τους σε μεικτό διπλό, "ένωσαν" ξανά τις δυνάμεις τους και αγωνίστηκαν στον τελικό του Tie break tens όπου και δεν κατάφεραν να πάρουν τον τίτλο αφού γνώρισαν την ήττα από τους Μπεν Σέλτον και Εμα Ναβάρο οι οποίοι νίκησαν με 10-8 και πέρα από τον τίτλο, πήραν και μια επιταγή των 200.000 ευρώ. Μάλιστα, για να φτάσουν στον τελικό, Τσιτσιπάς και Μπαντόσα κέρδισαν στα προημιτελικά (συμμετέχουν 8 ζευγάρια μεικτού που παίζουν ένα tie break των 10 πόντων) το δίδυμο Σβιόντεκ και Χουρκάτζ με 10-2, ενώ στον ημιτελικό επικράτησαν των Τιάφο και Ζενγκ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, το αγαπημένο ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις όπου μοιράστηκε τα συναισθήματα που είχε μετά την κοινή του εμπειρία και συμμετοχή στην διοργάνωση. Η Μπαντόσα εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που επέστρεψε στον "παράδεισο του τένις" ενώ ο Τσιτσιπάς χαρακτήρισε ως μοναδική την εμπειρία να παίζει έχοντας την σύντροφο του στο πλευρό του. Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον Στέφανο να σχολιάσει το ότι παίζει με την αγαπημενη του, η Ισπανίδα τενίστρια σχολίασε ότι η απάντησή που θα έδινε ο καλός της θα καθόριζε το αν θα... κοιμηθεί το βράδυ στον καναπέ.