Το ΔΣ της Super League θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη (06/03) για να εξετάσει το αίτημα της ΕΠΟ που αφορά την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος που ξεκινούν στις 10 Μαρτίου. Ο λόγος πίσω από το αίτημα αφορά την Εθνική Ελλάδος με στόχο να έχει ο Γκουστάβο Πογέτ νωρίτερα στη διάθεση του τους διεθνείς παίκτες ενόψει του αγώνα της "γαλανόλευκης" με το Καζακστάν το οποίο έχει οριστεί για τις 21 Μαρτίου. Δεν επηρεάζονται τα playouts τα οποία ξεκινούν στις 16 Μαρτίου.

Πιθανή η αναβολή της 2ης αγωνιστικής της Super League λόγω της Εθνικής ομάδας

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αναβληθεί η 2η αγωνιστική των playoffs της Super League, με την διοργανώτρια αρχή να συνεδριάζει την Τετάρτη (06/03) προκειμένου να εξετάσει το αίτημα της ΕΠΟ το οποίο σχετίζεται με την Εθνική ομάδα και ο λόγος είναι για να έχει ο Γκουστάβο Πογέτ νωρίτερα στη διάθεση του τους διεθνείς παίκτες καθώς θα ακολουθεί στις 21 Μαρτίου το παιχνίδι της "γαλανόλευκης" κόντρα στο Καζακστάν στον ημιτελικό των playoffs για την πρόκριση στο Euro 2024.

Εάν τελικά υπάρξει αναβολή τότε η 2η αγωνιστική των playoffs δεν θα διεξαχθεί το διήμερο 16-17 Μαρτίου ενώ τονίζεται ότι αυτό δεν επηρεάζει τα playouts τα οποία είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 16 Μαρτίου.