Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας αγώνας μπάσκετ αμαυρώνεται από επεισόδια οπαδών. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο παιχνίδι του ισραηλινού πρωταθλήματος όπου η Χάποελ Τελ Αβίβ νίκησε με 90-78 την αντίπαλο της ΑΕΚ  στο Basketball Champions League, Χάποελ Χολόν, με το ματς να επισκιάζεται από επεισόδια που εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς των δυο ομάδων και τις συμπλοκές που έλεαβ χώρα τόσο στις εξέδρες του γηπέδου όσο και στο παρκέ.

Ξύλο μεταξύ οπαδών στον αγώνα της Χάποελ Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Χολόν

Το απόλυτο χάος στην αναμέτρηση της Χάποελ Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Χολόν η οποία σε τρεις μέρες θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ (05/03, 20:45) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για το Basketball Champions League, σ' έναν αγώνα που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Οι οπαδοί των δυο ισραηλινών ομάδων "πιάστηκαν" στα χέρια και ξέσπασαν επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν στους εξέδρες του γηπέδου αλλά και στο παρκέ.

Τονίζεται, ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ισραηλινά ΜΜΕ, η αιτία που προκλήθηκε η ένταση ήταν για ένα σύνθημα των οπαδών της Χολόν για έναν φίλο της Χάποελ Τελ Αβίβ που έχασε τη ζωή του.