Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στη Γλασκώβη με άλμα 8.22μ. Λίγη ώρα μετά τον θρίαμβο του, ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής προχώρησε σε μια δήλωση... βόμβα στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ όπου και ανέφερε ότι αν περάσει η αλλαγή στη βαλβλίδα τότε θα σταματήσει το άλμα εις μήκος και θα στραφεί στο τριπλούν.

Τεντόγλου:"Αν περάσει η αλλαγή θα σταματήσω το μήκος, και θα κάνω τριπλούν"

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου αφού σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ υπογράμμισε ότι αν περάσει η αλλαγή στη βαλβίδα τότε ο ίδιος θα σταματήσει το άλμα εις μήκος και θα ασχοληθεί με το τριπλούν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czj8s1tvzkfd)
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τεντόγλου:

"Δεν με ενδιέφερε η νίκη, αλλά η επίδοση κι αυτή βγήκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγωνιστήκαμε το πρωί. Χθες, για παράδειγμα δεν υπήρχε στο πρόγραμμα κανένα οριζόντιο άλμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν. Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν".