Η αποστολή της εθνικής ομάδας αναχώρησε για τη Γλασκώβη, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Με μπροστάρη τον Μίλτο Τεντόγλου ο οποίος πηγαίνει στη Σκωτία με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του Παγκόσμιο Πρωταθλητή και συνολικά εννέα αθλητές (η μεγαλύτερη ελληνική αποστολή μετά από 20 χρόνια) θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας.

Μίλτος Τεντόγλου, Κατερίνα Στεφανίδη, Εμμανουήλ Καραλής, Δημήτρης Τσιάμης, Κώστας Δουβαλίδης, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Τατιάνα Γκούσιν, Γιάννης Νυφαντόπουλος και Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czg10erbm3f5)

Μίλτος Τεντόγλου: "Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου, με προβληματίζει το ότι αγωνίζομαι πρωί"

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε: «Είμαι αρκετά σίγουρος και δυνατός για τον εαυτό μου. Ξέρω πως είναι αυτές οι διοργανώνεις και τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις το στόχο σου. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως μπορώ να κυνηγήσω ακόμη και το ατομικό μου ρεκόρ.

Με προβληματίζει λίγο ο πρωινός αγώνας, θα είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση αν ο αγώνας ήταν απόγευμα. Και πέρυσι που ο αγώνας ήταν πρωί δεν έκανα όσο καλό αγώνα θα ήθελα. Σε κάθε μου εμφάνιση προσπαθώ να ξεκινάω με ένα καλό άλμα και να απαντάω στο τέλος αν χρειαστεί»

Περιπέτειες για την Κατερίνα Στεφανίδη που είναι από τη Δευτέρα στη Γλασκώβη... χωρίς βαλίτσες

Στη Γλασκώβη βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (26/2) η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά από ένα ταξίδι που διήρκησε περίπου 30 ώρες. Το μεγαλύτερο, όμως, πρόβλημα για την Ελληνίδα αθλήτρια δεν ήταν η κούραση από το ταξίδι, αλλά το γεγονός ότι δεν έφτασαν ποτέ στη Γλασκώβη οι βαλίτσες και τα κοντάρια της! Η αθλήτρια αναμένει ενημέρωση για το πότε θα παραλάβει τα πράγματα της, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της για τη διοργάνωση.

Την Πέμπτη θα βρεθεί στη Γλασκώβη και ο Εμμανουήλ Καραλής, που είναι ο μόνος που δεν έχει ταξιδέψει ακόμη στην Σκωτία.