Η Εθνική Ελλάδος στρέφει το βλέμμα της στην πρώτη αναμέτρηση των προκριματικών για το Eurobasket 2025 όπου θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Τσεχία (23/02, 21:00), με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της "επίσημης αγαπημένης", Βασίλη Σπανούλη να επιλέγει τον Τόμας Γουόκαπ ως νατουραλιζέ. Στην εξίσωση ήταν και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Από την άλλη, "συναγερμός" σήμανε στις τάξεις της "γαλανόλευκης" με τον Κώστα Παπανικολάου ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Ο Σπανούλης επέλεξε τον Γουόκαπ ως νατουραλιζέ για το ματς της Εθνικικής Ελλάδος με τη Τσεχία

Το... δίλημμα του νατουραλιζέ μεταξύ του Τόμας Γουόκαπ και του Ναζ Μήτρου-Λόνγκ βρήκε νικητή τον πρώτο από τον Βασίλη Σπανούλη για το πρώτο προκριματικό ματς για το Eurobasket 2025 της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ με την Τσεχία την οποία και θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ (23/02, 21:00). Στο πλαίσιο της media day της "γαλανόλευκης", ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά έπειτα από σχετική ερώτηση πως: "Θα πάμε με τον Τόμας αύριο".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cuiputp7x2hd)
Ο Σπανούλης είχε να επιλέξει ανάμεσα στους δυο παίκτες του Ολυμπιακού που λογίζονται αμφότεροι ως νατουραλιζέ ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός κατέληξε στον Γουόκαπ ο οποίος θα είναι τελικά ο... εκλεκτός για τον αγώνα της Εθνικής με τους Τσέχους. Τονίζεται ότι μόνο ένας παίκτης έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται ως νατουραλιζέ σε κάθε παιχνίδι.

Αγωνία για Παπανικολάου στην Εθνική - Υποβλήθηκε σε μαγνητική λόγω ενοχλήσεων 

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Εθνική Ελλάδος αλλά και του Ολυμπιακού με τον Κώστα Παπανικολάου καθώς ο Έλληνας φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Τα αποτελέσματα του αναμένονται αγωνιωδώς για να αποφανθεί αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδια της "γαλανόλευκης' με την Τσεχία αλλά και για τον αγώνα των "ερυθρόλευκων" κόντρα στη Ζάλγκιρις για την Euroleague που είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Παρασκευή.