Στο 115' της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Βαγιαννίδης με τον Ραχμάν Μπάμπα διεκδίκησαν μία κεφαλιά. Ο ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου του Βορρά" προσγειώθηκε όμως στο έδαφος άτσαλα με αποτέλεσμα όλο το γήπεδο να παγώσει. Λίγες ώρες μετά ο 29χρονος ανήρτησε στα social media το δημόσιο "ευχαριστώ" αναφορικά με το ενδιαφέρον όλων για την κατάσταση του.

Ο τραυματισμός του Μπάμπα στο ημιτελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ είχε τα πάντα, με τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος να κρίνεται τελικά στα πέναλτι με ήρωα τον Ντραγκόφσκι. Πέντε λεπτά όμως πριν το τέλος της παράτασης ο Μπάμπα σωριάστηκε στο έδαφος με τους γιατρούς των δύο ομάδων να τρέχουν για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Χαρακτηριστική ήταν η κίνηση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ που φώναξε τους γιατρούς της ομάδας του για να βοηθήσουν τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb0q53ylv0x)

Το πρώτο μήνυμα του Μπάμπα για τον τραυματισμό του στο Παναθηναϊκος - ΠΑΟΚ

Ο Ράχμαν Μπάμπα κάποιες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του έκανε μία ανάρτηση στα social media με σκοπό να ευχαριστήσει όλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν αλλά και ξεχωριστά τον Γιώργο Βαγιαννίδη, με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να πηγαίνει στο νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα για να δει πως είναι. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του 29χρονου αριστερού μπακ που υποσχέθηκε πως σε λίγο καιρό θα τρέχει ξανά πάνω κάτω στο γήπεδο.

"Γεια σας, ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τις τελευταίες 12 ώρες. Ευτυχώς αναρρώνω καλά και δεν έχω υποστεί μεγάλη ζημιά. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Γιώργο Βαγιαννίδη που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, όμως σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω-κάτω".