Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS κόντρα στη Σολτ Λέικ. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι επικράτησε 2-0 της αντιπάλου της, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να κάνει πράγματα και θαύματα στο γήπεδο. Μία ντρίμπλα του θύμισε πράγματα από τα... παλιά, ενώ πέρασε ακόμη και τραυματία κατά της διάρκεια του αγώνα.

Νικηφόρα πρεμιέρα για την Ίντερ Μαϊάμι με σόου του Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι όταν έχει κέφια απλά δεν σταματιέται, με τον Αργεντινό να το αποδεικνύει στην πρεμιέρα του MLS στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στη Σολτ Λέικ με 2-0. Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο αγωνίστηκε με όλα τα αστέρια της στην 11άδα, καθώς πέραν του Μέσι, έπαιξαν και οι Λουίς Σουάρες, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς με σύσσωμη τη μεικτή... Μπαρτσελόνας να δίνει το «παρών».

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μη σκόραρε αλλά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς πέραν της ασίστ που έδωσε, έδειξε στον κόσμο πώς μπορεί να ντριμπλάρει ακόμη και τραυματίες στον αγωνιστικό χώρο.

Ντριμπλάρει τραυματίες και ξύπνησε μνήμες... 2015 ο Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βέβαια δεν έμεινε μόνο σ' αυτό, καθώς στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης αποφάσισε να ξυπνήσει μνήμες πολλών χρόνων. Ο Μέσι πήρε την μπάλα από τα πλάγια, συνέκλινε προς τα μέσα και "άδειασε" τον αντίπαλό του σε μία φάση που μοιάζει πολύ μ' εκείνη που είχε κάνει κόντρα στον Ζερόμ Μπόατενγκ και την Μπάγερν Μονάχου το 2015.

Βέβαια, αυτή τη φορά η κατάληξη δεν ήταν η ίδια, με τον "Λίο" να σουτάρει τελικά με το αριστερό και τον τερματοφύλακα της Σολτ Λέικ να του λέει "όχι" στην προσπάθειά του. Εννέα χρόνια μετά ο Μέσι γύρισε πίσω τον... χρόνο, αλλά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το γκολ στο τέλος.