Παρά το ιδανικό ξεκίνημα κόντρα στην Παολίνι, η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα να κρατήσει το σερβίς της και ηττήθηκε με 2-0 (6-4, 6-2) από την Ιταλίδα πρωταθλήτρια. Η Ελληνίδα τενίστρια παρ' όλα αυτά στο τέλος της βδομάδας θα βρεθεί ξανά στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA

Στοίχισαν τα συνεχόμενα μπρέικ της Παολίνι στη Σάκκαρη

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να "σπάει" κατευθείαν το σερβίς της Παολίνι. Η Ιταλίδα όμως, βρήκε αμέσως την απάντηση και με μπρέικ έφερε τον αγώνα στα ίσα, κάνοντας το 1-1.

Η Σάκκαρη δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε την έφεση που έχει στο τουρνουά με τα μπρέικ. Έκανε το 2-1 και στη συνέχεια το 3-1 για να πάρει διαφορά δύο γκέιμ στο πρώτο σετ.

Η Ιταλίδα όμως μ' ένα σερί τριών γκέιμ έκανε το 3-4 δείχνοντας στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια πως τα πράγματα δεν θα είναι όπως με τη Ναβάρο. Η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 4-4 στο σερβίς της και όλα ξεκίνησαν από την αρχή.

Η Παολίνι κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της αρχικά και στη συνέχεια πίεσε το σερβίς της Ελληνίδας τενίστριας με αποτέλεσμα να κάνει το 6-4 και το 1-0 στα σετ υπέρ της.


Το τρίτο γκέιμ του δεύτερου σετ έκρινε τον αγώνα για τη Σάκκαρη

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο με τη Σάκκαρη να κάνει γρήγορα γρήγορα το μπρέικ στο σερβίς της αντιπάλου της αλλά αυτή τη φορά κατάφερε να κρατήσει και το δικό της κάνοντας με love game το 2-0. 

Έχασε όμως στη συνέχεια τέραστια τριπλή ευκαιρία για το 3-0 με την Παολίνι να επιστρέφει από το 0-40 παίρνοντας το γκέιμ που της έδωσε την απαιτούμενη ψυχολογία για τη συνέχεια του αγώνα.

Η Ιταλίδα μετά από αυτό το απίστευτο κερδισμένο γκέιμ "πέταγε" στο court και πήρε ακόμη τέσσερα συνεχόμενα κάνοντας το 5-2 υπέρ της, με την Σάκκαρη να δέχεται διαδοχικά μπρέικ στο σερβίς της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προσπάθησε να επιστρέψει και έφτασε ένα πόντο μακριά από τη μείωση του σκορ, αλλά δεν τα κατάφερει με την Παολίνι να πανηγυρίζει τη πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά στο Ντουμπάι.