Πλησιάζει ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με τους δύο προπονητές να καταστρώνουν τα πλάνα τους με μοναδικό στόχο τη πρόκριση. Περιμένουν μάλιστα και την απόφαση για την έφεση που κατέθεσαν για τους Μπακασέτα και Τάισον αντίστοιχα.

Θα περιμένει Μπακασέτα ο Τερίμ - Επιστρέφει ο Ιωαννίδης κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο επαναληπτικό κόντρα στον ΠΑΟΚ απογοητευμένος μετά το 2-2 κόντρα στη Λαμία. Οι "πράσινοι" δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και έχασαν πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια της Super League.

O Φατίχ Τερίμ δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και θέλει να ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στον "Δικέφαλο του Βορρά". Στα θετικά είναι πως μετά από καιρό επιστρέφει στα πλάνα του ο Φώτης Ιωαννίδης, με τον Έλληνα φορ να λείπει πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια για το "τριφύλλι".

Οι απουσίες είναι συγκεκριμένες με τον Πέρεθ να βρίσκεται εκτός λόγω καρτών αλλά και οι τραυματίες Τζούρισιτς, Βέρμπιτς και Χουάνκαρ. Θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τι θα γίνει στην υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα για να δει αν θα τον υπολογίζει.

Αναφορικά με την 11άδα αμετακίνητη δείχνει η "συνταγή" των ντέρμπι στην άμυνα με τον Ντραγκόφσκι να βρίσκεται στην εστία με τους Βαγιαννίδη, Αράο, Γεβντάι και Μλαντένοβιτς να βρίσκονται μπροστά του. 

Στο κέντρο θα επανέλθει μετά από καιρό ο Γιάννης Κώτσιρας που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με τον Τσέριν να είναι κοντά του και τον Μπερνάρ να βρίσκεται σε επιτελικό ρόλο.

Στην επιθετική γραμμή του "τριφυλλιού" θα βρίσκεται στη μία πτέρυγα ο Μαντσίνι και στην άλλη ο Παλάσιος, ενώ τη θέση του φορ φέρεται να διεκδικούν οι Σπόραρ και Ιωαννίδης, με τον Σλοβένο να είναι ελάχιστα πιο μπροστά λόγω της απουσίας του Έλληνα επιθετικού στα τελευταία παιχνίδια.

Ψάχνει λύσεις για να κοντράρει τον Παναθηναϊκό ο Λουτσέσκου

Από τη πλευρά του ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό με τη ψυχολογία στα... τάρταρα μετά την ήττα του με 1-4 από τον Ολυμπιακό στη Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει να βρει τρόπους να "ξυπνήσει" τους παίκτες του και να δώσουν ό,τι έχουν στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το κακό αποτέλεσμα κόντρα στους "ερυθρόλευκους", ο "Δικέφαλος του Βορρά" έφτασε τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι χωρίς νίκη και θέλει να επανέλθει και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ψάχνει να βρει τι ακριβώς χρειάζεται να αλλάξει, με τα περισσότερα παράπονα να τα έχει από το κεντρικό του δίδυμο με τους Οζντόεφ και Μεϊτέ να έχουν κακή παρουσία στο τελευταίο παιχνίδι.

Οι Τσιγγάρας και Σβάμπ δείχνουν πως θα είναι οι αντικαταστάτες τους ενώ θέση βασικού διεκδικούν οι Αντρίγια Ζίφκοβιτς, Γιόνι Ότο και Μπράντον Τόμας για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.