Από δύο αγωνιστικές «έφαγαν» Τάισον και Μπακασέτας μετά την κόντρα που είχαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο.

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν Μπακασέτας και Τάισον για τον καβγά στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό η «καμπάνα» που δέχθηκε ο Τάσος Μπακασέτας μετά την αψιμαχία που είχε στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Τάισον για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, ενώ την ίδια ποινή δέχθηκε και ο ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου του Βορρά".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz51pc11sys9)

Τα παιχνίδια που θα χάσουν Μπακασέτας και Τάισον, έφεση από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Ο Μπακασέτας θα χάσει το παιχνίδι των "πρασίνων" κόντρα στη Λαμία το προσεχή Σάββατο (17/02) αλλά και τη ρεβάνς της Τετάρτης (21/02) για το Κύπελλο Ελλάδος στη Λεωφόρο.

Από την πλευρά του ο Τάισον θα απουσιάσει από το ντέρμπι της Κυριακής (19/02) κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα αλλά και στο παιχνίδι της Λεωφόρου. 

Τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και η ΠΑΕ Παναθηναικός γνωστοποίησαν ότι καταθέτουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με προφανή στόχο να πετύχουν μείωση της ποινής κατά μία αγωνιστική, έτσι ώστε Λουτσέσκου και Τερίμ να έχουν τους δύο παίκτες διαθέσιμους στον επαναληπτικό ημιτελικό του «Απόστολος Νικολαΐδης».