"Καμπάνα" από την Euroleague στον Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ για τις δηλώσεις που έκανε και είχε ως επίκεντρο τους διαιτητές μετά την ολοκλήρωση της 23ης και 24ης αγωνιστικής. Βαρύ πρόστιμο σε Ερυθρό Αστέρα, τιμωρία και για Παρτίζαν.

Πρόστιμο της Euroleague στον Ναν του Παναθηναϊκού για τις δηλώσεις του περί διαιτησίας

Αντιμέτωπος με πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ από την Euroleague είναι ο Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό ο οποίος θα πληρώσει... ακριβά την κριτική που άσκησε στους διαιτητές μετά το τέλος της 23ης και 24ης αγωνιστικής. Ο γκαρντ του "τριφυλλιού τιμωρήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 24.2.c. του πειθαρχικού κανόνα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ναν δεν ήταν ο μόνος που τιμωρήθηκε από την Euroleague καθώς η διοργανώτρια αρχή επέβαλλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για τα όσα... εκτόξευσαν στο παρκέ οι φίλαθλοι του πριν το φινάλε του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου καθώς και για το "ντου" στους διαιτητές πάνω από την φυσούνα. Παράλληλα, πρόστιμο επιβλήθηκε και στη Παρτίζαν η οποία θα κληθεί να πληρώσει 3.500 ευρώ για τα αντικείμενα που πέταξαν οι οπαδοί της στο παρκέ στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.